Alpina katalog

Alpina katalog

Alpina katalog

Alpina katalog velja za sezono pomlad 2018 do razprodaje zalog.

Novi Alpina katalog – odlična akcijska ponudba za pomlad in poletje: udobni ženski čevlji z debelejšo peto 74, 90 €, udobni ženski čevlji v svetlečih in živih barvah 64, 90 €. Alpina katalog velja za sezono pomlad in poletje 2018 do razprodaje zalog. Na zadnji strani Alpina kataloga pa nikar ne spreglejte kupona za – 10 % popusta na izbrano modno obutev iz nove kolekcije. Kupon je unovčljiv do 18. 05. 2018.

Prelistajte novi Alpina katalog in uživajte v več kot odličnih ponudbah izbranih modelov čevlje, ki prinašajo nove pomladne trende. Tudi tokrat boste lahko v ženski kolekciji izbirali med udobno eleganco in urbanimi navdihi: udobni v celoti zaprti čevlji ali sandali, odprti na peti samo 59, 90 €, udobni ženski čevlji v modri barvi 59, 90 €, natikači s peto s ljubkim potiskom cvetlic od spredaj 59, 90 €, čevlji s peto ali čevlji s peto in paščkom za 74, 90 €, udobni čevlji z vezalkami pa so lahki tokrat vaši že za 69, 90 €. Za popolno doživetje nikar ne spreglejte udobnih kosov modne obutve za njo: za univerzalen korak boste poskrbele z udobnimi čevlji na vezalke za od 59, 90 €, udobni čevlji s potiskom cvetlic za samo 39, 90 €, v udobnih in zračnih čevljih Opezone pa boste lahko uživale za že od 34, 90 €.

Alpina katalog v ponudbi za moške za urbane gentlemane udobni čevlji na vezalke v različnih barvnih kombinacijah za od 49, 90 €, čevlji Canguro pa že za 69, 90 €.

Preverite odlično pomladno ponudbo iz Alpine, njihove kataloge lahko še naprej spremljate na povezavi Alpina katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Alpina katalog velja za sezono pomlad in poletje 2018 do razprodaje zalog.