Alpina katalog

Alpina katalog


Alpina katalog Pomlad poletje 2015

Alpina katalog velja za sezono pomlad/poletje 2015 do razprodaje zalog.

Kaj bomo obuli pomladi? Nova kolekcija Alpina pomlad poletje 2015 je že na policah. Prelistajte novi Alpina katalog in se seznanite z vsemi novostmi, ki so že prišle na police prodajaln Alpina ter izberite kakovosten čevelj zase in za svoje najdražje. Alpina katalog velja za sezono pomlad/poletje 2015 do razprodaje zalog.

Predstavljamo Vam novi Alpina katalog z novo kolekcijo obutve Alpina za pomlad in poletje, ki je že na policah. Kolekcija je svetleča, sijoča, optimistično igriva in barvita. Tako kot v jesenski kolekciji, so poleg čevljev na voljo še zanimive modne torbice in torbice za vsak dan, ki jih lahko kombinirate k različnim modelom obutve.

Trendi narekujejo udobno obutev, kar pomeni, da »lepi« čevlji nimajo nujno visoke pete, ampak so lahko bolj športni, na nizkih petah ali »flat modeli« z ravnim podplatom. Vidno se prepletajo elementi mode in športa. Tako so športni čevlji videti vse bolj modni, pri čevljih za vsak dan pa so dodani bolj tehnični materiali, debelejši kontrastni podplati, pisane vezalke, živahne barvne kombinacije. Novost so superge Alpina s pleteninami Draž, ki Vam jih izdelajo po naročilu v Vaši najljubši barvi in vzorcu.

Seveda so visoke pete pri elegantni obutvi še vedno prisotne, še posebej, ko govorimo o poslovni modi in čevljih za posebne priložnosti – prelistajte novi Alpina katalog in izberite model, ki Vam ugaja. Klasične ozke petke ostajajo, trend pa so široke stabilne pete in zaobljene ali celo bolj oglate konice.

Če iščete čevlje za prosti čas, lahko iz novega Alpina kataloga izbirate med veliko različnimi barvami, mehkimi naravnimi materiali ali kombinacijo usnja, elastik in tekstila. Novost so otroške superge Cool s ‘hitrimi’ vezalkami, ki so se pridružile zelo priljubljenim supergam Ewl in Diamond za ženske, moške in otroke.

Še na kratko o tem, kaj lahko v trgovinah Alpina kupijo moški. V ponudbi so elegantni modeli iz pravega usnja in bolj športni čevlji Binom ter obutev za prosti čas.

Vabimo Vas, da še naprej skupaj z nami spremljate kataloge trgovine Alpina na povezavi Alpina katalog, vse kataloge z udobnimi in cenovno dostopnimi čevlji za Vas zbiramo v rubriki Obutev.

Alpina katalog velja za sezono pomlad/poletje 2015 do razprodaje zalog.