Avon katalog

Avon katalog

 

Avon katalog

Avon katalog velja od 12. 11. do 02. 12. 2014.

Izšel je Avon katalog 16/2014 z ponudbo izdelkov, ki velja od 12. 11. do 02. 12. 2014.

Prišel je čas predprazničnih nakupovanj in novi Avon katalog vsebuje več kot odlične ponudbe za praznično nakupovanje po super cenah do kar 45 % ceneje. Za prihajajoči čarobni praznični čas ne spreglejte kolekcije Christian Lacroix, ki med drugim vključuje Christian Lacroix Nuit for Her parfumsko vodo za samo 22, 90 € ter Christian Lacroix Rouge parfumsko vodo za 22, 90 €, ob nakupu katerekoli dišave iz omenjene kolekcije pa Vam Avon podarja elegantno darilno škatlo brezplačno.

Avon katalog Vam tokrat prinaša številne privlačne novosti, med drugim Vam predlagamo sodobno in sofisticirano dišavo zanj z notami poprove bergamotke in svežega maha s senzualnim zlatim jantarjem. Christian Lacroix Ambre for Him toaletna voda Vam je sedaj na voljo za samo 20, 90 €. Novi Avon katalog v svoji praznični ponudbi predstavlja številne izdelke, mimo katerih enostavno ne gre: penečo kopel v obliki snežaka za samo 1, 90 €, lahko dobite ob nakupu kateregakoli proizvoda iz kataloga. Za zimo je kot nalašč peneče kopel z vonjem začinjenega jabolka, morda pa Vam bolj odgovarja peneča kopel z vonjem začinjene brusnice in pomaranče. Pripravite se na čarobni večer s 3 osupljivimi seti nakita v elegantni šlkatli – Ella set nakita zdaj samo 7, 90 €.

Prelistajte novi Avon katalog ter si oglej vse ponudbe prihajajočega božica, vse kataloge iz Avon-a najdete na povezavi Avon katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev z kozmetiko najdete v rubriki Kozmetika.