Avon katalog

Avon katalog

 

Avon katalog

Avon katalog velja od 26.3. do 15.4.2014.

Novi Avon katalog tokrat vsebuje odlično ponudbo kozmetike, eksplozija lepote za pomlad, predstavljajo Vam Avon Fleur, barvito in živahno novo dišavo za ženske.

Avon katalog: naj te ponese v svet veselja, uživaj v vsakem trenutku, vabijo Vas, da si v novem Avon katalogu ogledate premiero nove dišave iz njihove najbolj priljubljene linije. Ta mešanica cvetličnih in ciprskih not prebuja prijetne užitke toplega, poletnega jutra. Vznemirljiv, vendar nežen, dišava, ki bo čudovito prebudila Vaše čute. Ne zamudite Summer White Sunrise EDT za samo 3, 90 €.

Prelistajte novi Avon katalog, ki tokrat vsebuje vse kar potrebujete za lepe lase, vse za pomladansko eksplozijo lepote, top ponudbo-Terra čezramenska torba za samo 18, 90 €, prihranite 45 % , Terra denarnica tokrat za samo 9, 90 €, v novem Avon katalogu boste našli ponudbo najbolj priljubljenih cvetličnih vonjev, priljubljene dišave za v torbico, ponudbo, ki jo moraš imeti za pomlad-vsak za 2, 90 €, prihranite 50 % ob nakupu kateregakoli proizvoda iz kataloga.

True Life za 8, 90 € je naslednji predlog iz novega Avon kataloga, dišava za moške, odlična izbira deodorantov, dišav in gelov za tuširanje tudi za moške. V novem Avon katalogu boste našli izdelke, s katerimi boste lahko poudarile svoje oči, dali koži prav poseben sijaj, se poigrali s svojimi nohti, dosegli takojšnji učinek zagorelosti, opravili spomladansko očiščenje kože, naredili svoje telo čudovito, odpravili znake staranja-Avon katalog ima rešitev za vsako Vašo težavo.

Prelistajte novi Avon katalog, za celoten pregled katalogov Avon kliknite sem Avon katalog , če pa želite preveriti ponudbe drugih, jih najdete v rubriki Kozmetika.