Farmasi katalog

Farmasi katalog

 

Farmasi katalog

Farmasi katalog velja od 01. 08. do 31. 08. 2018.

Pred vami je  je Farmasi katalog – turška blagovna znamka za direktno prodajo kozmetike, izdelkov za osebno nego, avto kozmetike, pripomočkov za čiščenje ter bio čistil z več kot 65 letnimi izkušnjami v 123 državah, 5 kontinentih ter preko 365 milijoni uporabnikov. Tokrat vam v preizkušnjo ponujamo katalog z ugodnostmi za mesec avgust – prelistajte ga in preveri njegovo bogato vsebino na kar 184 straneh. Farmasi katalog velja od 01. 08. do 31. 08. 2018.

Farmasi katalog: Lip Liner svinčnik za ustnice 2, 69 €, Matte Liquid Lipstick tekoče matirano rdečilo z izvlečkom ingverja 4, 99 €, Supernatural Matte Lipstick rdečilo za ustnice 3, 49 €, Extreme Curl False Lash Effect maskara od 5, 99 €, serum za rast trepalnic in obrvi 12, 99 € –  to je le nekaj izdelkov iz zares pestre ponudbe. Farmasi podjetje je izjemno ekološko naravnano, njihove tovarne pa so opremljene z najnovejšo tehnologijo  ter sledijo najvišjim EKO standardom. Vsi izdelki so narejeni brez škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelki so dermatološko testirani in NISO testirani na živalih. Izdelki so proizvedeni po farmacevtskih standardih v tovarnah, ki nimajo niti enega dimnika, izpušna energija pa je usmerjena v ogrevanje in proizvodnjo lastne električne energije.

V svoji ponudbi imajo več kot 2000 različnih izdelkov s področja ličil, nege obraza in telesa, lasne kozmetike, otroške nege, vlažilnih robčkov, dišav, avto kozmetike, pripomočkov za čiščenje, modnih dodatkov ter lastne linije EKO čistil. V svoji ponudbi imajo tudi izdelke naravnih linij Dr. C. Tuna, ki so narejeni brez parabena, trikloksana, težkih kovin, so dermatološko testirani , so brez fosfatov, formaldehida ter ftalata, organske linije SkinTrends za nego kože obraza, ki je narejena v skladu z Ecocert standardi organske kozmetike, viztalizing šamponi in mask za nego las, ki temeljijo na naravnih substancah brez triklosana in parabenov, linijo Botanic za nego telesa in las, ki je inspirirana z naravo ter linijo BIO čistil Mr.Wipes BioHome, ki uporablja sestavine odobrene s strani Ecocert agencije.

Vse kataloge Farmasi boste lahko spremljali na povezavi Farmasi katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

Farmasi katalog velja od 01. 08. do 31. 08. 2018.