Humanic katalog

Humanic katalog

 

Humanic katalog

Humanic katalog velja za sezono zima 2016 do razprodaje zalog.

Novi Humanic katalog vam tokrat prinaša nove modne trende, najnovejše ”looke” ter seveda z eno besedo povedano – najboljšo in najtoplejšo obutev za letošnjo zimo. Humanic katalog velja za sezono zima 2016 do razprodaje zalog.

Novi Humnanic katalog – obutev in modni dodatki za vsak okus in vsak žep. To zimo boste v trgovinah Humanic našli sexy punk stil, ki vas odpelje v stil 80 – tih let, svoj kos obutve boste lahko našli v rock barok stilu, tu pa je tudi topli šik iz prijetnih materialov, ki vas bodo v mrzlih zimskih dneh poleg privlačnega videza še prijetno ogreli. V festivalu sezone ne spreglejte Gold, Velvet, Giller in še veliko več – ponudbe salonarjev in ljubkih gležnjarjev z visoko peto, ki jih lahko poljubno kombinirate z modnimi dodatki, kot so bogato okrašeni obroči za lase ter toaletnimi torbicami.

Humanic katalog tudi tokrat združuje več stilov na enem mestu – čevlji za v službo, za urban mestni sprehod, našli pa boste tudi ponudbo čevljev v moderno – športnem videzu ter pestro ponudbo za otroke. Prelistajte novi Humanic katalog in uživajte v ponudbi čevljev za celotno družino.

Vse kataloge trgovine Humanic si lahko pogledate na povezavi Humanic katalog, kataloge trgovcev s ponudbami obutve za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Humanic katalog velja za sezono zima 2016 do razprodaje zalog.