Kuponko katalog

Kuponko katalog

 

Kuponko katalog

Kuponko katalog velja od 06. 02. 2017 do razprodaje zalog.

Novi Kuponko katalog – februar je že tu in prinaša pustna rajanja. Zima še vedno pritiska, a na Kuponku se znajo spopasti z njo. Februarski katalog prinaša več kot 40 ugodnih ponudb, s katerimi se boste skrili pred zimo ali jo pregnali. Vse to že od 1,10 € in s popusti do 77 %. Kuponko katalog februar velja od 06. 02. 2017 do razprodaje zalog oziroma do datumov, ki jih najdete na posameznem kuponu.

Novi Kuponko katalog – če vam je mraz, se pogrejte z odličnimi vročimi čokoladami ali v vročih savnah. Če imate radi zimske radosti, boste uživali v ogledovanju ledenih skulptur ali na drsališču. Ljubitelji vode boste navdušeni nad ponudbami kopalnih kart, term in morskih oddihov. Če ne marate zime in komaj čakate, da mine, jo pomagajte pregnati. Izberite med 4 izleti na pustne karnevale in prestrašite zimo ter prikličite pomladne mesece! V vseh primerih pa je potrebno poskrbeti tudi za lakoto – 6 kulinaričnih ponudb vas bo zagotovo nasitilo. Pri vsem tem ne smete prezreti niti številnih drugih Kuponko odličnih izdelkov. Seveda pa niso pozabili, da je februar tudi mesec ljubezni – v novem Kuponko katalogu boste našli veliko idej za romantično razvajanje v dvoje za čudovito valentinovo.

Vse kataloge Kuponko si lahko pogledate na Kuponko katalog, kataloge s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubrikah Turizem in Živila.

Kuponko katalog februar velja od 06. 02. 2017 do razprodaje zalog.