Merkur akcija

Merkur akcija

Merkur akcija

Merkur akcija Plačam 4 dobim 4 velja od 08. 12. do 14. 12. 2016 v vseh trgovinah Merkur v Sloveniji.
V akcijo “Plačam 3, dobim 4” so vključeni novoletni, dekorativni in gospodinjski izdelki (jelke, lučke, okraski, adventna dekoracija, jaslice, kuhinjski pripomočki, jedilni servisi in pribor, posoda, pekači, gospodinjska plastika, dodatki za dom, tekstil, izdelki za čiščenje in shranjevanje, čistila).
Velja tudi za izdelke po akcijskih cenah. Popust v višini vrednosti najcenejšega izdelka se prizna na blagajni. Akcija je omejena s količino, ki ustreza potrebam enega gospodinjstva. Za izdelke kupljene v času trajanja akcije “Plačam 3, dobim 4” kupnine ne vračamo, menjamo samo blago za blago enake vrste. Akcija “Plačam 3, dobim 4” se izključuje z akcijo “Izberi svoj popust” ter ugodnostmi, ki jih prinaša status Graditelj. Ne velja za ležišča Dormeo in Hitex ter nakupe v Spletnem centru Merkur in v franšiznih prodajalnah.

Za celotno akcijsko ponudbo prelistajte aktualni katalog na povezavi Merkur katalog, vse aktualne dnevne akcije za Vas zbiramo v rubriki Dnevne akcije, vse vikend akcije najdete v rubriki Vikend akcije.

Merkur akcija

Merkur akcija