Mr.Pet katalog

Mr.Pet katalog

Mr.Pet katalog

Mr.Pet katalog velja od 1.11 do 31.12.2013.

Prelistajte Mr.Pet katalog in preverite kakšna je aktualna ponudba trgovine za vaše ljubljenček.

Mr.Pet katalog vsebuje prodajne hite za pse, mačke, v njem boste našli kotiček za mladičke, da vaših psičkov v prihajajočih mrzlih dneh ne bo zeblo, so poskrbeli za pestro izbiro plaščkov, ne spreglejte sveta akvarijev.

Mr.Pet katalog tokrat vsebuje naslednjo ponudbo; iz TOP 5 super ugodno akvarij Capri Special za 69, 90 €, prodajni hit-pasja hrana Lupo Natural. TOP 5, vse igrače 2 +1 GRATIS, ob nakupu treh igrač za pse, mačke, glodavce ali ptice, vam najcenejšo podarijo. Vsi posladki 3+1 GRATIS-ob nakupu treh posladkov, vam enega podarijo, mokra hrana za mačke Landfleisch 400 g za 0, 99 €, MyLord mokra hrana za pse z govedino in jetri ter z zajcem in srčki 415 g za 0, 49 €, hrana za velike in zelo velike odrasle pse Eukanuba in Adult piščanec in koruza za 48, 89 €, hrana za mladiče velikih in zelo velikih pasem psov 53, 04 €, hrana za odrasle pse piščanec in riž za 48, 80 €, -20 % akcija na vsa ležišča in blazine, hrana za majhne pse več okusov 10, 99 €, ob nakupu 15 kg pakiranja Lupo Natural vam podarijo gratis kost Lupo 118 gramov.

Mr.Pet katalog je prava izbira za vse ljubitelje živali, vzemite si čas, prelistajte ga in v teh predprazničnih dneh poskrbite za tiste, ki vam krajšajo urice in vas razveseljujejo, ko ste žalostni. Namenite jim pozornost in poskrbite, da bodo deležni najboljše ponudbe; -25 % akcija na vse izdelke finske blagovne znamke Hurtta, ki ponuja kakovostne ergonomske ovratnice, plaščke in pripomočke za trening. V Mr.Pet katalogu najdete izjemno ponudbo za mladičke, plašč, ki jih odlikuje material odporen na vodo ter ponudbo za mačke, -20 % akcija na vse mačje praskalnike, Prima mačji WC 12, 50 €, prihranite pri nakupu akvarija in hrane za glodavce in ptice.

Prelistajte aktualni Mr.Pet katalog in jih še naprej spremljajte v rubriki MrPet katalog  ,če pa vas zanima ponudba drugih, redno spremljajte vsakodnevno osveženo kategorijo  Katalogi in rubriko Domače Živali.