Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog Gospodinjstvo velja od 08. 01. do 13. 01. 2018.

Muller katalog Gospodinjstvo – okrogle cene in izdelki za samo 5 €; možnar s tolkačem, večnamenske škarje, set posod za shranjevanje, model za peko 30 cm, držalo za kuhinjske brisačke, posoda za shranjevanje, set za manikuro in pedikuro, izolirna steklenica z dvema lončkoma, izolirni lonček, stenski okvirji, 5 v 1 ščetka za čiščenje obraza. Muller katalog Gospodinjstvo velja od 08. 01. do 13. 01. 2018.

Prelistajte novi Muller katalog in uživajte v privlačnih ponudbah iz oddelka gospodinjstva. Okrogle cene in izdelki za samo 10 €; model za peko 26 cm, set štampiljk za piškote, set posod za shranjevanje 3 – delni iz umetne mase, modelčki za tortice, škatla za ure, okvir za peko, stenska dekoracija metulji, ožemalnik, porcelanasti set v angleškem stilu, izolirni vrč Samba, podstavek za torto, kuhalnik jajc. Okrogle cene iz izdelki za 15 €: posoda za shranjevanje tort Cool & Fresh, emajliran pekač, set za prigrizke in predjedi, nož za kruh, budilka Braun, stenska ura, Remington zračna krtača Remington, kompaktni kuhalnik vode, opekač vafljev, toaster, kuhinjska tehtnica. Okrogle cene in izdelki za 20 €; kuhinjski nož 20 cm, posoda za shranjevanje kruha, Tefal ponev 28 cm, set za pripravo kave, 5 – delni set za viski, krtača za glajenje las, mlinček za kavo Macina, likalnik na paro, Remingtno kodralnik las, tehtnica Beurer, kopel za noge Melissa.

Vse aktualne kataloge Muller-ja si lahko pogledate na povezavi  Muller katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami izdelkov za vas zbiramo v rubriki Notranjost.

Muller katalog Gospodinjstvo velja od 08. 01. do 13. 01. 2018.