Nama katalog

Nama katalog

Nama katalog

Nama katalog velja za sezono pomlad – poletje 2018 do razprodaje zalog.

Novi Nama katalog vam tokrat prinaša ponudbo oblačil in modnih dodatkov v toplimh barvah, ki se nam po večmesečni sivini prav posebej poda.  Pisane sladke stvarce, ki vsako vitrino v hipu naredijo neprimerno privlačnejšo in svežo, v pregreho pa vlečejo še tako trdno odločena dekleta, ki s(m)o ravno začela s pripravami na prihajajočo sezono kopalk. Nama katalog velja za sezono pomlad in poletje 2018 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Nama katalog in preverite nove kolekcije v veleblagovnici Nama, ki so prav takšne kot pisani makroni. Skrbno izdelane iz najboljših sestavin, premišljeno izbrane in potopljene v različne barve in vzorce. Razstavljene v barvitih izložbah vas vabijo, da posežete po njih, jih poskusite in si privoščite tisti krasni občutek, da ste nekaj naredili le zase, zaupali vase in nadeli nase. Naj bo Namina ponudba vaša mala razvada in pregreha, vaš makron v omari. Preverite odličnbo ponudbo trgovin veleblagovnice Nama in poskrbite zase in za svoje najdražje.

Vse aktualne kataloge trgovskega centra Nama si lahko pogledate na povezavi Nama katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačilv za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Nama katalog velja za sezono pomlad in poletje 2018 do razprodaje zalog.