Orsay katalog

Orsay katalog

Orsay katalog

Orsay katalog velja za sezono Jesen – zima 2016 do razprodaje zalog.

Novi Orsay katalog Vam tokrat predstavlja novo kolekcijo za prihajajočo se sezono jesen – zima 2016. Orsay katalog tokrat inspirirajo urbani kosi metropole, kot je New York. To jesen in zimo Vas bodo v trgovinah Orsay spremljali ljubek videz modrine, priljubljeni cvetlični vzorci ter rock stil. Orsay katalog velja za sezono jesen in zima 2016 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Orsay katalog in uživajte v novostih, ki Vas že čakajo v Vaših priljubljenih prodajalnah. Tudi v novi sezoni boste našli modne kose oblačil, ki jih lahko poljubno kombinirate; jakna v rdeči barvi, pulover v črni, črne hlače, torba v rdeči ali v črni barvi, obleka v rdeči ali v črni barvi, z gumbi ali brez v kombinaciji s salonarji v črni, obleka, bluza ali krilo v cvetličnem potisku v modni kombinaciji s torbo v rdeči barvi, pikasta ruta, črtasta obleka v modri ali v rdeči barvni kombinaciji. Tako kot vsako sezono boste tudi v jesensko – zimski sezoni našli raznolike moden stile, ki Vam bodo prišli prav ob različnih priložnostih, pa tudi za v službo.

Vse kataloge trgovine Orsay najdete na povezavi Orsay katalog, vse podobne ponudbe trgovcev za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Orsay katalog velja za sezono jesen in zima 2016 do razprodaje zalog.