Orsay katalog

Orsay katalog

 

Orsay katalog

Orsay katalog velja za sezono poletje 2018 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Orsay katalog – modni navdihi za letošnje poletje. Oh, poletje, poletje … in z njim težko pričakovani vroči dnevi. Nova poletna kolekcija Orsay je polna najbolj vročih modnih trendov. Orsay katalog velja za sezono poletje 2018 do razprodaje zalog.

Novi Orsay katalog cam tokrat med drugim prinaša zračne tkanine in ženski stil, ki sta popoln duo, ko temperatura doseže svoj zenit. Egzotični izpisi v celoti ali skupaj z majico in pleteni dodatki zagotavljajo nepozabne počitnice. Za tiste, ki želijo festival vibes, country chic obleke in vam je blizu divji zahod – vam bo srce utripalo še hitreje. Boho tunike, moderne kavbojke in … potovalni duh – to je tisto, kar bi morali imeti vsi ljubitelji mode v svojih omarah.

Prelistajte novi Orsay katalog in uživajte v izbranih počitniških ponudbah, ki jih je med drugim vodil Orient s peisley vzorci in perzijskimi vzorci v kombinaciji rdečih in rjavih barvnih odtenkov. Iščete nekaj, da se ohladite? Pastelni barvni odtenki, kot so jagodasto roza, sivka in elegantna lila – bodo brez dvoma najslajše skušnjave te sezone. Barvita obleka, okrašena s cvetjem – najnovejša Orsay kolekcija je zares bogata z njimi zato ne zamudite priložnosti, prelistajte katalog in izberite nekaj zase.

Vse aktualne kataloge trgovine Orsay najdete na povezavi Orsay katalog, kataloge trgovcev s ponudbami tekstilnih izdelkov za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Orsay katalog velja za sezono poletje 2018 do razprodaje zalog.