Orsay katalog

Orsay katalog

 

Orsay katalog

Orsay katalog velja za sezono pomlad 2017 do razprodaje zalog.

Orsay katalog – lookbook za prihajajočo sezono pomlad 2017 – prelistajte ga in preverite aktualne novosti, ki vas bodo kmalu pričakale v veši priljubljeni trgovini. Orsay katalog velja za sezono pomlad 2017 do razprodaje zalog.

Novi Orsay katalog vas tudi tokrat vabi s ponudbo elegantnih oblačil za vse priložnosti, ki so navdih vsake modne ženske. Tudi to pomlad boste uživale v oblačilih s potiskom cvetlic, v kombinaciji s rdečo, črno, v novi sezoni pa tudi metalic barvo. Privlačne obleke s cvetličnim motivom s kratkimi, dolgimi ali pa brez rokavov boste lahko kombinirale s jakno v imitaciji usnja zeleno – rjave barve , to pomlad vas v trgovinah Orsay pričakujejo modne hlače s oprsnikom, ki jih lahko brezkompromisno kombinirate s belo majico s potiskom in ljubko jakno v nežno roza barvi. Tudi tokrat pa ne spreglejte oblačil s pikastim vzorcem in vpadljivimi rumenimi in rdečimi odtenki v kombinaciji s kavbojkami s motivom cvetlic, ki jih najdete okoli žepov. Vse to pa lahko popestrite s ujemajočo se torbico in drugimi modnimi dodatki.

Kataloge trgovine Orsay spremljajte še naprej na povezavi Orsay katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Orsay katalog velja za sezono pomlad 2017 do razprodaje zalog.