ORSAY katalog

ORSAY katalog

 

Orsay katalog

Orsay katalog velja za sezono pomlad 2018 do razprodaje zalog.

Novi Orsay katalog – odlična akcijska ponudba za sezono pomlad 2018. Prelistajte novi katalog in preverite pomladno inspiracijo iz trgovine Orsay. Orsay katalog velja za sezono pomlad 2018 do razprodaje zalog.

Novi Orsay katalog vam predstavlja kolekcijo trgovine Orsay, ki vam v prihajajoči pomladni sezoni prinaša oblačila v zaigranih barvnih odtenkih, s cvetličnimi potiski: obleka 39, 99 €, blazer 39, 99 €, krilo 35, 99 €, torba 25, 99 €. Tudi letos, tako kot že kar v nekaj preteklih sezonah trgovine Orsay boste lahko izbirale med oblačili v privlačnih barvnih odtenkih, živahnih barvah in s privlačnimi barvnimi potiski.

Orsay katalog vam tudi letošnjo pomlad prinaša pestro izbiro, ki vas že čaka na policah vaše priljubljene Orsay trgovine, cene pa so tako, kot smo že vajeni pristopne dosegljive za vsak žep. Prelistajte novi Orsay katalog, ter na kar 64 straneh preverite vse aktualne modele za letošnjo pomlad, da boste lahko brez težav izbrali najboljše kombinacije zase. Orsay katalog, ki je pred vami v nemškem jeziku, morda tudi katerega izmed kosov oblačil ne boste našli na policah vaše trgovine, sama ponudba se namreč med posameznimi poslovalnicah nekoliko, vendar ne bistveno razlikuje.

Vse aktualne kataloge trgovine Orsay si lahko pogledate na povezavi Orsay katalog, kataloge trgovcev z oblačili za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Orsay katalog velja za sezono pomlad 2018 do razprodaje zalog.