Pikapolonica katalog

Pikapolonica katalog

 

Pikapolonica katalog Igrače 2014/15

Pikapolonica katalog Igrače velja od novembra 2014 do januarja 2015.

Izšel je Pikapolonica katalog – posebna ponudba aktualnih igrač v prihajajočem prazničnem obdobju te zime. Pikapolonica katalog Igrače velja od novembra 2014, pa vse do januarja 2015.

Prelistajte Pikapolonica katalog, v njem boste našli največjo ponudbo igrač na kar 52 straneh: moja mala Ana, novost iz TV reklame 27, 90 €, Punčka, ki hodi 19, 90 €, dojenček Bebe Muffin, ki govori slovensko 16, 90 €, Interaktivni dojenček z dudo 19, 90 €. Pikapolonica katalog vsebuje ponudbo raznolikih igrač za tiste najmlajše, pa tudi nekoliko večje otroke, za deklice in dečke. Tako boste v njihovi ponudbi našli dojenčke in pripomočke za dojenčke, ponudbo Barbie igrač, Hama perlice, šivalni stroj za 25, 90 €, Pujsa Pepa sete, sete za oblikovanje pričesk, različne pripomočke s katerimi bodo lahko Vaši otroci prav zares pomagali pri vseh opravilih, albume z nalepkami, ne spreglejte pa tudi modni hit letošnjega leta Ulala barvne elastike za 3, 40 €.

Pikapolonica katalog – ponudba igrač za vse okuse: seti za igranje, sestavljanje, tablični računalnik z barvnim zaslonom 29, 90 €, BC tablica 12, 99 €, tablični računalnik 19, 90 €, moj prvi TV 19, 99 €, zabavni telefon 9, 99 €, moj prvi prenosnik 9, 99 €, novem Pikapolonica katalogu pa najdete tudi pestro ponudbo slikanic in knjig, ki bodo prebudili otroško domišljijo, družabne igre, Lego ponudbo, prva glasbila, ponudbo avtomobilčkov in drugih vozil, poganjalce, igrače Beanie Boos, igrače za najmlajše, igralne blazine, glasbene vrtiljake.

Vse to in še veliko več boste našli, če boste prelistali novi Pikapolonica katalog Igrače 2014/15, vse kataloge iz otroške trgovine Pikapolonica najdete na povezavi Pikapolonica katalog, vse kataloge iz trgovin z ponudbo za otroke spremljajte še naprej v rubriki Otroci.