Rutar katalog

Rutar katalog

 

Rutar katalog Delna razprodaja se nadaljuje

Rutar katalog Delna razprodaja se nadaljuje velja od 2.1 do 6.1.2014.

Rutar katalog Delna razprodaja, prelistajte ga in prihranite zdaj!

Pričetek največje delne razprodaje je bil senzacionalen, in tako gre tudi naprej. Prelistajte aktualni Rutar katalog, Rutar pričakuje svoje stranke s tisočerimi znižanimi ponudbami, z znižanji vse do -60 %. Izkoristite priložnost in si izpolnite svoje želje po novostih v vašem stanovanju in to po ekstremno nizkih cenah!

Rutar katalog Delna razprodaja se nadaljuje vsebuje izjemne popuste in znižanja; razstavni eksponati in posamezni izdelki imajo zdaj do -60 % znižane cene, -20 % na vse kozarce serije life-serija kristalnih kozarcev za 1, 99 €, 86 razstavnih kuhinj znižanih do -75 %. Od 2. 1 do 6. 1. 2014 poteka v velecentrih Rutar delna razprodaja. Zaradi menjave sortimenta razprodajajo blago iz velecentra in iz skladišča, ki je ostalo od akcijske prodaje. Če želite posamezne izdelke unikatnega pohištva, artikle iz oddelka butik, blaga, svetila, talne obloge, tekstilne obloge-zdaj so na voljo po posebno znižanih cenah.

Rutar katalog Delna razprodaja vsebuje kar nekaj odličnih predlogov za ugoden nakup, zato ga prelistajte in preverite njegovo bogato vsebino. Sedaj pri Rutarju sedežne garniture po izjemno nizkih cenah, ven mora kar 169 sedežnih garnitur;  sedežna garnitura, v tekstilnem usnju, oranžne barve s posteljno funkcijo 598 €. Razstavni eksponati ugodno, kot še nikoli, kar do -60 % popusta na kakovostne razstavne eksponate priznanih blagovnih znamk, -25 % na razstavne eksponate Stressless, največje blagovne znamke ekstremno znižane, tudi do -60 %. Prelistajte aktualni Rutar katalog Delna razprodaja, v njem najdete največjo delno razprodajo vseh časov-spalnica sestavljena iz omare z drsnim vrati, postelje z LED osvetljavo, dvema nočnima omaricama za samo 499 €, preverite tudi ponudbo mladinskih in otroških sob, saj so le te ugodno, kot še nikoli.

Preverite ponudbo, ki jo vsebuje Rutar katalog Delna razprodaja, za celotno ponudbo velecentra Rutar kliknite Rutar katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, preverite našo rubriko Pohištvo.