Simobil katalog

Simobil katalog

Simobil katalog

Simobil katalog velja od 14. 12. 2013 do 31.12 oz. do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Simobil katalog, vzemite si čas za najbližje, in ostanite neskončno blizu z novimi paketi NESKONČNI in odličnimi telefoni na obroke (novo v ponudbi-telefoni na 24 obrokov). Vsi telefoni iz Simobil ponudbe so na voljo tudi na 24 obrokov, brez obresti in brez dodatnih stroškov. Prvi obrok poravnate na prodajnem mestu, preostali pa se vam zaračunajo na računu za opravljene storitve. Za ureditev obročnega plačevanja potrebujete le veljaven osebni dokument, bančno kartico in davčno številko.

Simobil katalog tokrat vsebuje naslednje predloge za nakup; novi paketi NESKONČNI- S z neskončnimi klici v vsa slovenska omrežja, neskončni sms-i, 2 GB prenosa za 20, 99 € na mesec. Paket M, z neskončnimi klici v vsa slovenska omrežja, z neskončnimi sms-i in 2 GB za 27, 99 €, paket L, z neskončnimi klici v vsa slovenska omrežja, z brezplačnimi dohodnimi klici znotraj EU in z 5 GB za 39, 99 € na mesec. V paketu Neskončni S lahko izbirate med nakupi sledečih mobilnih aparatov; 5 X 24 mesecev Samsung Galaxy Core, 4 x 24 mesecev Samsung Galaxy Trend, 13 X 24 mesecev Samsung Galaxy S3 16/32 GB. V paketu Neskončni M lahko izbirate med 13 X 24 mesecev Nokia Lumia 925, 19 x 24 mesecev Sony Xperia 2, 13 X 24 mesecev Samsung Galaxy 4 mini.V paketu Neskončni L lahko izberete med 18 X 24 mesecev Samsung Galaxy S4, 18 X 24 mesecev HTC one, 21 X 24 mesecev Samsung Galaxy Note 3.

Novi Simobil katalog vsebuje ponudbo za vsakogar, poleg že omenjenih novih paketov, lahko pri njih izberete katerega izmed naslednjih ponujenih oblik naročnine; paker Senior, novi paket Osnovni S in osnovni M, dobro ponudbo Orto, XXL internet, podarite zabavo s carskimi izdelki Simpl Kidz, preverite ponudbo carskih telefonov, internet brez naročnine za vsak žep, Simobil smučarske dneve in predlog za darilni nakup-Simobilov darilni bon.

Prelistajte novi Simobil katalog, za celotno ponudbo kliknite  Simobil katalog , če pa vas zanima ponudba drugih, jo preverite v naši rubriki Tehnika.