Spar in Interspar akcija

Spar in Interspar akcija

Spar in Interspar akcija

Samo ta petek, 30. 12. 2016 boste vsi upokojenci s SPAR plus kartico prejeli 10 % popust na celoten nakup. Akcija velja v vseh trgovinah Spar in Interspar v Sloveniji. Velja tudi za izdelke, ki so v akciji.
Poleg 10 % popusta boste ob nakupu prejeli tudi kupon za 25 % popust v Restavracijah Interspar in kupon za 25 % popust na pečeno meso TO-GO.
10 % popust za upokojence je možno uveljavljati le z urejenim statusom na SPAR plus kartici enkrat v dnevu. Upokojenci lahko ob prvem nakupu v dnevu s SPAR plus kartico uveljavljate 10 % popust pri blagajnah v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner. Ko uveljavljate 10 % popust za upokojence, ne morete hkrati uveljavljati Joker popusta.
10% popust NE VELJA za tobačne izdelke, časopise, revije, povratno embalažo, nakup vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelkov blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, Simpl), ob nakupu SIM kartic mobilnih operaterjev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, Selectbox in Selectcard. Popusti ne veljajo v trafikah Spar ali Interspar in za pravne osebe ter samostojne podjetnike. Na podlagi Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014) za knjige, ki so v Republiki Sloveniji na podlagi evidence Javne agencije za knjigo Republike Slovenije v prodaji prvih šest mesecev in se nahajajo na seznamu v naših poslovalnicah ter na spletni strani www.spar.si, ni mogoče uveljavljati kakršnegakoli popusta ne glede na vrsto, obliko in obseg katerekoli oglaševane prodajne akcije v družbi Spar Slovenija d.o.o.. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Za celotno ponudbo si oglejte zadnji katalog na povezavah Interspar katalog in Spar katalog, vse aktualne dnevne akcije spremljajte še naprej skupaj z nami v rubriki Dnevne akcije.

Spar in Interspar akcija

Spar in Interspar akcija