Bakker katalog

Bakker katalog

Bakker katalog Jesen 2014

Bakker katalog velja do 15. 11. 2014. oz. do razprodaje zalog.

Izšel je novi Bakker katalog Jesen 2014, ki tudi v aktualni, jesenski izdaji vsebuje vedno nekaj posebnega za Vaš vrt.

Bakker katalog Jesen 2014 tokrat vsebuje ugodno ponudbo s popusti do kar – 50 %. Tako kot vsako sezono, je Bakker tudi to jesen pripravil spet nekaj novega za Vaš vrt – vsaka sezona namreč pomeni novo energijo in sem sodi tudi nov, aktualni Bakker vrtni katalog. V Bakker – ju so ponovno naredili številna odkritja, ki Vam jih želijo predstaviti, kot pa ste že vajeni, v njem ne manjkajo niti klasične uspešnice. Izkoristite lahko številne ugodnosti, ki Vam jih ponujajo z Bakker ponudbami z bonus popusti, ki lahko znašajo do kar – 50 %. Te ponudbe so označene z rumeno oznako ugodnosti.

Novi Bakker katalog Jesen 2014 tokrat vsebuje ponudbo čebulnic in terasnih rastlin, v njem boste našli čebulnice in gomoljnice, gnojila, ponudbo solarnih svetilk, sobne rastline, okrasne grme, drevesa, iglavce, ciprese, vrtnice, trajnice in pokrovne rastline, sadne grme, drevesa in jagode, ne spreglejte pa tudi ponudbe vrtnic za vse okuse. V novem Bakker katalogu pa ne spreglejte posebnosti, ki jih najdete zgoraj desno na strani. To so rastline, ki posebnosti vzbujajo z obliko cvetov, bogatimi cvetovi, časom cvetenja, kombinacijami z drugimi rastlinami v cvetličnih loncih, barvo, velikostjo cvetov itd. Vse so izbrane posebej za Vas. Tako boste med posebnostmi našli npr rastlino.: Sirska svilnica, plodovi te rastline so videti kot majhni papagaji, 1 paket, sestavljen iz treh kosov 10, 95 €, paket 5 kosov pa je lahko Vaš za 15, 75 €.

Prelistajte novi Bakker katalog Jesen 2014 in poskrbite za lep in cvetoč dom in njegovo okolico. Vse kataloge iz kataloške hiše Bakker boste našli na povezavi Bakker katalog, vse ponudbe konkurence boste za primerjavo cen lahko našli v rubriki Dom in vrt.