Bakker katalog

Bakker katalog

Bakker katalog pomlad 2015

Bakker katalog velja do 15. 05. 2015 oziroma do razprodaje zalog.

Novi Bakker katalog –  aktualna pomladna ponudba s jubilejnimi popusti do kar – 70 %. 70 let Bakkerja –  odličen jubilej, ki ga praznujejo skupaj z Vami z do kar – 70 % popusta. Novi Bakker katalog velja do 15. 05. 2015 oziroma do razprodaje zalog, tokrat pa je še bolj pregleden, poln napotkov za vrtnarjenje in še bolj enostaven za prebiranje, izbiranje in naročanje.

Prelistajte novi Bakker katalog, ki Vam prinaša spomladanske novosti saj je poln novih in ekskluzivnih rastlin po akcijskih cenah. V     ponudbi novega kataloga boste tudi tokrat našli Vam že poznane, ”klasične” rastline, ki so že uspešnice, ne spreglejte pa tudi čudovitih in presenetljivih novih izdelkov in ekskluzivnih rastlin, ki bodo polepšale Vaše balkone, vrtove in okolico.

V novem Bakker katalogu boste med drugim našli; Japonske azeleje s katerimi boste v svoj vrt prinesli veliko barve, sorta Fumiko, Hisako ali Kazuko – vse za 9, 25 € in jubilejni, 70 % popust na 2. paket. Bakker katalog –  pomladna ponudba Vam tokrat prinaša ponudbo čebulnic za teraso in balkon, v njem boste našli rastline za ribnik, poletne grede, za v dnevno sobo, pestro ponudbo raznolikega sadja, rastline za žive meje, okrasne grme, storžnjake in drevesa, rastline in semena za lastno gojenje, trajnice in pokrovne rastline, vzpenjavke, čudovite popenjave vrtnice in srobote, storžnjake in ponudbo solarne osvetljave ter izjemne živopisane vrtnice –  vse po odličnih Bakker cenah, tokrat s popusti tudi do kar – 70 %.

Vedno nekaj aktualnega in vedno nekaj posebnega –  preverite več kot privlačno ponudbo, ki jo tokrat vsebuje novi Bakker katalog: Azijska lilija ‘Sugar Love’ boste dobili že za 9, 39 €, mini ribnik ”Attraction” po akcijski ceni 16, 50 €, odličen in okusen mini kivi 14, 99 €, – 15 % popusta na komplete velikocvetnih vrtnic.

Prelistajte novi, jubilejni Bakker katalog Pomlad 2015, vse kataloge kataloške vrtnarije  Bakker si lahko pogledate na povezavi Bakker katalog, vse kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubriki Dom in vrt.