Bakker katalog

Bakker katalog

 

Bakker katalog

Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt 2014 velja do 15.5. 2014, oz. do razprodaje zalog.

Novi Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt 2014 vsebuje ponudbo, ki velja vse do 15. maja 2014. V njem boste našli ponudbe s popusti tudi do 40 %.

Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt vsebuje ponudbe zelenjavnega in cvetličnega semena in sadik, skratka vse, da bo Vaš vrt zažarel v vsej svoji uporabnosti, pa tudi lepoti. Bakker katalog vsebuje naslednjo ponudbo; semena paradižnika, zdravega in okusnega, paradižnik ‘Shirley’ F1-hibrid za 2 paketa, ki jih prejmete 30 % ceneje, 13, 50 €, v njihovi ponudbi boste našli 2 sorti hruškastega paradižnika za 4, 69 €.

Novi Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt 2014 vsebuje napotke kako vzgojiti najboljšo solato in ponudbo semen solate za vsak okus, ekološke pripravke v boju proti boleznim in škodljivcem, semena korenja za vsak okus, ponudbo različnih sort graha, solatnih kumaric in kumaric za vlaganje, semena buč in melon, ponudbo semen za sajenje nizkega fižola, semena za odličen pridelek suhega fižola in visokega fižola, zelje vseh okusov in vseh barv, ponudbo semen za papriko-vsestransko zelenjavo.

Prelistajte aktualni Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt 2014 in izberite najboljšo ponudbo semen bučk, jajčevcev, popra, semena priljubljenih sort zelenjave, kot je rdeča pesa, sladkorni grah, pastinak, por, vigna, radič, špinača, brokoli, endivija, bob, koleraba. Preverite tudi ponudbo izjemno praktičnega pakiranja semen – setveni trakovi mešanih sort solat, zgodnje čebule, poletnega korenja, rdeče pese, kodrastega listnatega peteršilja, redkvice sorte Saxa, mešanico korenja, 3 sorte čebule, 3 sorte pese, gozdne jagode, motovilec.

Sedaj je pravi čas za prva dela na vrtu, novi Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt 2014 pa Vam bo pri izbiri pravega semena v veliko pomoč. V njihovem katalogu najdete ponudbe semen brstične zelenjave, vrtnih zelišč z odlično aromo za vsako jed, Fuseables, celotne komplete za vzgojo rastlin, praktične kuhinjske pripomočke, ponudbo sadik čebulčka in šalotke, krompirja, česna in ponudbo okusnega sadja ter semena najrazličnejših cvetlic.

Prelistajte novi Bakker katalog Zelenjavni in okrasni vrt, za celotno ponudbo katalogov Bakker kliknite Bakker katalog, če pa Vas morda zanima ponudba drugih, jo lahko preverite v naši rubriki Dom in vrt.