Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog December 2013

Bauhaus katalog December 2013 velja od 5.12 do 29.12.2013

Izšel je novi Bauhaus katalog, ki bo poskrbel, da bo zares dobro.

Aktualni Bauhaus katalog vsebuje naslednjo ponudbo; snežna freza »Alpina AS 51« za 349 €, Božična zvezda v lončku 1, 99 €, rezana jelka v velikosti od 100 do 150 cm za 13, 95 €.

Bauhaus katalog tokrat vsebuje široko ponudbo za vsak okus, v ponudbi Bauhausa najdete več kot 50 različnih modelov svetlobnih verig in zaves, v njem boste našli umetno travo, preproge, talne obloge, barvo, da si boste lahko svet pobarvali popolnoma po svojih željah, ponudbo, ki bo varno shranila dragocene trenutke, vnesite barve v svoj dom vračajo se tapete, zato si polepšajte stene, v novem Bauhaus katalogu boste našli ponudbo laminata, pravega lesa, v njihovi ponudbi je več kot 1.000 različnih ploščic, vrata, podstrešne stopnice, stensko stropne obloge, v njihovi ponudbi je več kot 2.000 različnih svetil, vse za zabavo in sprostitev, da vam bo prijetno toplo bodo poskrbela ogrevalna telesa, novi Bauhaus katalog pa je prava izbira za vse, ki si želite sanjsko kopalnico. Da bo vse pospravljeno in na svojem mestu, bo poskrbela ponudba škatel za shranjevanje, za večjo varnost izberite video nadzor, tudi če je prišel čas za ureditev garaže, je Bauhaus katalog prava izbira. Za vsako delo najdete v Bauhausu ta pravo orodje, optimalna delovna oblačila, vse za gradnjo, vse za varno in udobno vožnjo pozimi. Bauhaus katalog ima za vas veliko izbiro kar 365 dni na leto.

Bauhaus katalog je ponudba, ki vas bo prijetno presenetila, zato si vzemite čas in preverite kakšna je njihova ponudba; PVC božično drevo že od 99 €, steklene okrasne kroglice 28 kosov že od 4, 69 €, multifunkcijsko orodje BONDIC »Multipen« za 19, 95 €, finska savna »Ora« za 995 €, kovček z orodjem Wisent za 149 €. To je le en majhen delček ponudbe, ki jo tokrat nudi Bauhaus katalog.

Prelistajte novi Bauhaus katalog, celotno ponudbo najdete tukaj  Bauhaus katalog , če pa vas zanima kaj nudijo drugi, potem ne spreglejte naše rubrike Dom in vrt.