Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

 

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog marec 2014 velja od 6.3. do 30.3.2014.

Izšel je novi Bauhaus katalog, ki vsebuje ponudbo za mesec marec 2014.

Bauhaus katalog tokrat vsebuje naslednjo ponudbo; PVC vhodna vrata 199 €, notranja vrata 79, 99 €, nadstrešek ‘Pico’ za 99 €.

Prelistajte aktualno ponudbo, ki jo vsebuje novi Bauhaus katalog. V njem boste našli ponudbo najrazličnejših notranjih in zunanjih vrat, nadstreške, stopnice, garažna vrata, strešna okna, pvc okna, lesena okna, okenske police, ponudbo s katero boste lahko polepšali bivalne prostore, žaluzije, preproge, ponudbo laminata in parketa, dizajnerske talne obloge, ploščice, moderne stenske obloge, vse za Vašo sanjsko kopalnico, , ponudbo mini kuhinj, delovnih plošč, kaminskih peči, serij svetilk za v različne prostore, tudi posebne svetilke za najmlajše.

V novem Bauhaus katalogu tokrat velika izbira profesionalnih elektroinštalacij, , delovne odre in lestve, skratka, višina Vam več ne bi smela delati posebnih težav, ponudbo s katero bo Vaša delavnica vedno pospravljena-PVC regale, kovinske regale, težkonosilne kovinske regale, sisteme elektronskega zaklepanja in artikle, s katerimi boste poskrbeli za varnost doma, pa tudi opremo s katero boste varni na poti. Dež sedaj ne bo več ovira, novi Bauhaus katalog vsebuje ponudb o pokrovov in rešetk, jaškov, različnih oblik kritine, mavčne plošče Knauf in ostali gradbeni material. Za Vas so v Bauhausu pripravili Bele tedne; ponudbo notranjih disperzijskih barv, barv za kopalnice, za kuhinje, fasadne barve, notranje silikatne barve, lateks barve, omete in barve v videzu ometa, velika izbira olj in premazov.

Novi Bauhaus katalog je poln odličnih izdelkov s katerimi boste z lahkoto postali pravi mojster; baterijski vijačnik Alpha Tools ‘A-SD’ za samo 9, 95 €, kotne brusilnike, električne obliče, vrtalnike in udarne vrtalnike in tokrat so posebej za Vas pripravili letos tako iskano ponudbo agregatov, že od 125 € dalje. Bauhaus katalog tokrat vsebuje odlično ponudbo visokotlačnih čistilcev, mokro-suhih sesalnikov, zaščitne opreme, ponudbo s katero si boste olajšali delo na vrtu ponudbo trat in gnojil, ograj in vrtnih hišk, za Vas pa so tokrat pripravili veliko izbiro sadnega drevja in grmičevja ter zunanjih vrtnih garnitur.

Prelistajte novi Bauhaus katalog, za celotno ponudbo katalogov trgovskega centra Bauhaus kliknite Bauhaus katalog , če pa Vas zanima ponudba drugih trgovcev smo za Vas pripravili rubriko Dom in vrt.