Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog Pomlad na vrtu velja od 24. 03. do 31. 08. 2017.

Novi Bauhaus katalog Pomlad na vrtu: vrt na balkonu, zunanje rastline, lonci za zunanje rastline, semena trav, BIO kompetenca, substrati in zemlje, gnojila in ideje za vrt. Bauhaus katalog velja od 24. 03. do 31. 08. 2017.

Prelistajte novi Bauhaus katalog in preverite akcijske ponudbe za letošnjo pomlad; več kot 1000 različnih semen v ponudbi – semena na traku, bio semena, barvitost Mehike, BIO kalčki, cvetlice, Slovenske avtohtone sorte, Pridih Azije, zelišča, BIO semena Kiepenkerl in semena Maxi. V ponudbi trgovine Bauhaus boste našli Toskanske rastline, okrasne trave, sivko, marjetice, vrtnice, balkonsko cvetje, sladkorčki iz balkonskega raja, sveža zelišča na zalogi celo leto, vse za visoko gredo, gnojila za okrasne rastline, gnojila za zelenjavo in sadje, naravna zaščita pred škodljivci, zemlje in substrati, tradicionalna gnojila, pravi substrat za pravi uspeh, specialni substrati, substrati za balkonske rastline in lončnice, ideje za vaš vrt, lep dodatek zunanjih rastlin, zunanji cvetlični lonci in vse za popolno travo.

Vse kataloge trgovskega centra Bauhaus si lahko pogledate na povezavi Bauhaus katalog, kataloge trgovcev s ponudbami za dom in vrt za vas zbiramo v rubriki Dom in vrt.

Bauhaus katalog velja od 24. 03. do 31. 08. 2017.