Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog September 2013

Bauhaus katalog September 2013 velja od 05.09. do 29.09.2013.

Izšel je novi Bauhaus katalog, s kar 48 stranmi, v katerem ponudba velja od 5 do 29. 9. 2013. V njem boste našli veliko dobrih izdelkov za dom in zunanjo okolico po zares konkurenčnih cenah. Da bo zares dobro, vam v novem Bauhaus katalogu v tem času, ko je priprava kurjave za zimo v polnem teku nudijo veliko pripomočkov, ki vam, bodo delo še kako olajšali.

Bencinska motorna žaga Oregon bo tako lahko vaša že za 98 €. Hidravlični cepilnik drv Woodster za 398 €, da bo zimska idila popolna pa imajo tokrat v ponudbi peči, kaminske peči, kaminske vložke in pribor za kamin. Seveda je odvisno, kakšno peč potrebujete, in ali jo boste uporabili za centralno ogrevanje, potem v novem Bauhaus katalogu nikar ne spreglejte kaminske peči, ki ima možnost priklopa na centralno ogrevanje, za 595 €. Lahko pa v novem Bauhaus katalogu pogledate peč na pelete ali solarni set, grelnike vode in radiatorje. Novo v njihovi ponudbi je univerzalen radiator, za katerega boste v merah 60×60 odšteli 29 €. Za udobje in sproščanje v svojem domu ne spreglejte finske savne za ceno 995 €. Na sanitarnem oddelku pa vas čaka še velika ponudba pripomočkov in dodatkov za savnanje.

Vsi, ki gradite ali obnavljate lahko v ponudbi novega Bauhaus kataloga najdete še podstrešne stopnice, lesena ali pvc okna, okenske police in strešna okna po konkurenčnih cenah. V njem boste našli kable, podaljške in elektro material. Za vse, ki se kljub mrzlemu ozračju ne morejo upreti sedenju na terasi je v ponudbi terasni grelec za zgolj 59 €. Da bo dom zasijal v pravi luči, vam tokratni Bauhaus katalog daje možnost nakupa stropnih in namiznih svetilk, tudi v otroških motivih. Pri njih najdete vse za opremo kopalnice, v ponudbi imajo več kot 1000 različnih ploščic, laminat po ceni 3, 45 €/ m2. Pri njih boste dobili vse za gospodinjstvo, ekološka čistila, barve za popestritev notranjosti, pa tudi notranja ali zunanja vrata, delovna oblačila, vse za izolacijo sten ali fasade, gradbeni material in trenutno zelo aktualne pripomočke za vinogradništvo. Da bo svet še lepši, pa vam v novem Bauhaus katalogu v vrtni oazi nudijo veliko izbiro rastlin.

Več Bauhaus katalogov najdete tukaj Bauhaus katalog ,ponudbo ostalih trgovcev si oglejte v  Dom in vrt  .