Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

 

Bauhaus katalog Vrtna oaza

Bauhaus katalog Vrtna oaza velja od 20.3. do 31.8.2014.

Izšel je novi Bauhaus katalog Vrtna oaza, posebna izdaja, ki vsebuje vse, da bo Vaš vrt zaživel v popolnem sijaju.

Naj bo pomlad na vrtu 2014 zelena in cvetoča, zato prelistajte novi Bauhaus katalog Vrtna oaza, ki velja do 31. 3. 2014 in poleg odlične ponudbe vsebuje kar dva nagradni igri. V novem Bauhaus katalogu najdete ponudbo zunanjih rastlin, vse za samooskrbni vrt, lonce za notranje in zunanje rastline, semena trav, substrate in zemlje, vse za zaščito pred nadležnimi škodljivci, ponudbo talnih plošč, tlakovcev, robnikov in cvetličnjakov.

Prelistajte novi Bauhaus katalog Vrtna oaza, med drugim boste v njem našli naslednje predloge za nakup; velika ponudba najrazličnejšega balkonskega cvetja, sadnega drevja, jagodičevja kostanj, mešanica zelišč, granuliran polimer ‘Agrogel’, odličen za daljšo odsotnost od doma, 50 g za 4, 69 €, pestra izbira različnih sort vrtnic, sadike aktinidije, specialno gnojilo za kivi Cvetal 3, 29 €.

Bauhaus katalog vsebuje vse za samooskrbi vrt, semena na traku, mehiška semena, semena iz Azije, Slovenske avtohtone sorte, bio semena, semena kalčkov in zelišč, spiralna oporna palica 1, 69 €, palice za toplo gredo od 1, 65 €, folija za rastlinjak od 4, 79 €, rastlinjak že od 189 €, ponudba bio gnojil za jagodičevje, sadje in zelenjavo, za paradižnik, zelišča, modra galica, 5 kg za 19, 99 €. Živahnost materialov, oblik in velikosti, novi Bauhaus katalog vsebuje ponudbo cvetličnih loncev in okrasnih loncev, za vsako rastlino se najde pravi lonec, zato verjamemo, da ga boste izmed zares bogate ponudbe našli tudi Vi. Ob pogledu na Vašo trato bo zelen tudi sosed, velika ponudba semen za trato, trate s hitrim kaljenjem, za desejevanje, za manj zalivanje, gnojila za trato-prelistajte novi Bauhaus katalog in se prepričajte sami.

Novi Bauhaus katalog Vrtna oaza vsebuje ponudbo substratov, gnojil in izdelkov kot so zunanje talne plošče, robniki, tlakovci, skratka vse, da si boste lahko vrt uredili po lastnem okusu.

Prelistajte novi Bauhaus katalog Vrtna oaza, za celotno ponudbo katalogov centrov Bauhaus kliknite Bauhaus katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, jo najdete v naši rubriki Dom in vrt.