C&A katalog

C&A katalog Božič 2014

C&A katalog Božič velja od 20. 11. 2014 do razprodaje zalog.

Izšel je novi C&A katalog z več kot privlačno ponudbo, ki Vas bo razveselila ob prihajajočih praznikih.

Božič je čas za družino in za cenovno ugodne nakupe daril,  to je čas, ko smo najraje skupaj, zato prelistajte novi C&A katalog s ponudbo oblačil in modnih dodatkov za ženske, moške in otroke.

C&A katalog smo ta teden izpostavili kot katalog tedna s prav posebnim namenom, saj tudi mi mislimo, da je Božič prav poseben praznik, ki razsvetljuje, četudi je zunaj temno. Praznik, ki nas popelje preko kontinentov, morja, gora…ali pa samo čez mesto do trgovine C&A. Novi C&A katalog Božič 2014 vsebuje posebne ponudbe ženske, moške in otroške kolekcije oblačil za prihajajoče svečane trenutke, ki jih boste preživeli v krogu znancev, neznancev, ljubljenih oseb in prijateljev.

C&A katalog Božič 2014 vsebuje kar nekaj predlogov za nakup kakovostnih svečanih oblačil, ob nakupu katerih boste preživeli najlepše trenutke: žametna ženska obleka je lahko Vaša za 29 €, jersey obleka 19 €, torbica 19 €, šal z bleščicami 12 €, pas 7 €, denarnica 9 €, obleka s čipko in kontrastno podlogo 29 €, bukle obleka s šifonom in nežnimi bleščicami 29 €.

Magičnost ustvarjamo skupaj zato predlagamo, da prelistate novi C&A katalog v katerem med drugim nadete moško srajco za 15 €, suknjič 39 €, v trgovinag C&A pa nikakor niso pozabili na ponudbo oblačil za spanje, v ponudbi katerih izločamo flanelasto pižama hlače za samo 9 €. V ponudbi novega C&A kataloga boste uživali vsi, ne glede na spol ali starost: moška bunda 59 €, karirasta srajca za moške 19 €, jeans hlače, ozek kroj 19 €, metuljček v darilni škatli 19 €, šal in rokavice, komplet 15 € – preverite privlačna praznična darilna pakiranja.

Ste pripravljeni na odpiranje daril? Preverite več kot odlične ponudbe in poskrbite, da bodo tudi najmlajši v tej prelepi božični noči zasijali: dekliška obleka z bleščicami 12 €, hlače z leopardjim potiskom 9 €, majica Frozen – Ledeno kraljestvo 9 €, hlače Frozen – Ledeno kraljestvo 12 € je le nekaj predlogov. Od 17. 11. do 30. 11. 2014 prejmite C&A Bon za 20 % popust pri nakupu nad 20 €.

Za celotno praznično ponudbo v trgovinah C&A prelistajte novi C&A katalog Božič 2014, vse ponudbe iz omenjene trgovine najdete na povezavi C&A katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev z oblačili spremljajte še naprej v rubriki Oblačila.