C&A katalog

 

C&A katalog Jesen 2014

C&A katalog Jesen 2014 velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi C&A katalog Jesen 2014 – tokrat boste v njem našli novo, jesensko kolekcijo oblačil zanjo in za njega, po več kot ugodnih cenah.

C&A katalog je tokrat za Vas pripravil številne odlične predloge, zato nikar ne oklevajte, preverite kaj vsebuje in zase izberite le najboljše. Poletje se počasi končuje, že je tu jesen, ko je treba nazaj na delo, in seveda v šolo. Zato ni nič nenavadnega, da je prav jesen tisti letni čas, ki se ga le malokdo zares razveseli. A jo v trgovinah C&A kljub temu pozdravljajo, saj je to čas sprememb, ko gozdovi zažarijo v oranžni barvi, mesta pa se zableščijo.

Preverite novo kolekcijo jesenskih oblačil, ki jih tokrat predstavlja novi C&A katalog Jesen 2014, v ponudbi za ženske boste našli; jopica 19 €, majica 12 €, torba 19 €, krilo 9 €, topel jesenski telovnik že za 19 €, bluza za 15 €, škornji 39 € in hlače 15 €, blazer 29 €, bluza 19 €, jeans hlače 19 €.

C&A katalog Jesen 2014 – moška kolekcija, ki tokrat vsebuje naslednje predloge za kakovosten in cenovno ugoden nakup: srajca 9 €, majica 5 €, jeans hlače 17 €, modna jakna iz usnja 99 €, topla kapa 7 €, šal 12 €, pulover 19 € in jeans hlače 17 €.

Izkoristite več kot privlačno ponudbo oblačil nove jesenske kolekcije za moške in ženske, ki jo tokrat vsebuje novi C&A katalog Jesen 2014, preverite aktualne ponudbe v trgovinah C&A, saj boste lahko le na takšen način hladnejše obdobje, ki prihaja pričakali pripravljeni.

Vabimo Vas, da prelistate tudi ponudbo iz C&A, ki je namenjena otrokom in njihovi vrnitvi v šolske klopi, našli ga boste na povezavi http://vsikatalogi.si/ca-katalog/ca-katalog-jesen-2014. Vse kataloge iz trgovine z modnimi oblačili C&A boste našli s klikom na povezavo C&A katalog, vse aktualne ponudbe drugih trgovcev lahko poiščete v rubriki Oblačila.