C&A katalog

C&A katalog jesen 2015

C&A katalog velja od 15. 10. 2015 do razprodaje zalog.

Izšel je novi C&A katalog, ki Vam tokrat prinaša izbrane modele ženske, moške in otroške kolekcije za aktualno sezono jesen 2015. Prelistajte novi C&A katalog in se spoznajte z modno, kakovostno in cenovno ugodno ponudbo aktualnih modelov jesensko – zimske kolekcije oblačil in bodite v koraku z najnovejšimi modnimi trendi. C&A katalog velja od 15. 10. 2015 do razprodaje zalog.

Novi C&A katalog Vam v jesenski sezoni predstavlja priložnost za prilagodljivost – bodite oblečeni v več plasteh. Nova C&A kolekcija tokrat predstavlja pletenine in vrhnja oblačila, ki jih lahko zlahka prilagodite , da ustvarite najrazličnejše videze, ne glede na vreme. Plašči in jakne za vsako priložnost v trgovinah C&A; ženski plašč 49 €, prešita jakna 19 €, jersey krilo 19 €, jopica 39 €, torbica 25 €, šal 15 €, torbica 29 €, majice 9 €, jopica 15 €, moderne oprijete jeans hlače 19 €.

Z navdihom preizkusite neskončne možnosti zavijanja v šale, ponče in ogrinjala z vzorci kare in kvadratov; pončo 25 €, šal 19 €, usnjen pas 12 €. Jesen je čas, ko se otroci igrajo na prostem in raziskujejo igrišča narave. Da bodo na toplem in varnem, jih oblecite v udobna, modna in praktična vrhnja oblačila, ki so narejena za zabavo; parka 49 €, pulover s kapuco 17 €, prešita jakna 39 €, majica z dolgimi rokavi 9 € , ne spreglejte pa tudi odlične ponudbe jaken s cenami od 19 €.

Prelistajte novi C&A katalog in uživajte v ponudbi, ki bo navdušila celotno družino. V ponudbi za moške boste našli; kratka parka 39 €, jeans hlače 29 €, jakne od 39 €, plašč mešanica volne za 79 €.

Vabimo Vas, da vse kataloge Vaše priljubljene trgovine C&A spremljajte še naprej na povezavi C&A katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.

C&A katalog velja od 15. 10. 2015 do razprodaje zalog.