C&A katalog

C&A katalog

 

C&A katalog Otroci pomlad 2015

C&A katalog Otroci velja od 19. 03. 2015 do razprodaje zalog.

Novi C&A katalog Vam sedaj predstavlja posebno ponudbo pomladne mode za novorojenčke, dojenčke, malčke in šolarje, v njem boste tako našli aktualno ponudbo oblačil iz kolekcije pomlad 2015 za otroke vseh starostnih skupin.

Kot že veste podjetje C&A pri ustvarjanju oblačil že danes misli na jutri zato boste v novem C&A katalog – u naleteli na več logotipov in pod vsakim boste spoznali pomembno vlogo, ki imajo za prihodnost naših otrok in našega planeta. Novi C&A katalog – le najboljša ponudba za Vašega dojenčka; kolekcija ”Best baby” okolju prijazna in narejena izključno iz organskega materiala; pižama, body in slinček za 12 €, rokavičke 4 €, spalni pajac 7 €, pajac s pikami in majica, 2- delni komplet 10 €, jopica in hlače komplet 10 €, copatki iz čistega bombaža 4 €.

Uživajte v veselju Vašega otroka, novi C&A katalog pa Vam bo pri tem zagotovo pomagal; dekliška obleka iz čistega bombaža 9 €, fantovska majica 5 €, srajca in majica v kompletu 12 €, bombažna tunika, trak za lase in legice 12 €, majica 5 €, kratke hlače 7 €, kratke hlače z naramnicami 15 €, 2 obleki za malčice 9 €, majica 5 €, Capri Leggings 7 €. Za Vaše malčke boste v trgovinah C&A lahko kupili oblačila iz čistega bombaža, iz bogate ponudbe pa Vam priporočamo majice s potiskom Turtles ali Minnie za samo 7 €, spodnjice za 5 €, spodnja majica 5 €, za dober občutek in za dober izgled hlače za 12 €, jeans kratke hlače za fante za 15 €, fantovske kratke hlače 12 €, bio bombažne majice s kratkimi rokavi za Vaše šolarje že za samo 3, 50 €.

V času od 16.03. do 22. 03. 2015 boste ob nakupu v trgovinah C&A prejeli še bon za 20 % popusta.

Za celotno akcijsko ponudbo Vas vabimo, da prelistate vse aktualne kataloge iz trgovine C&A, ki jih boste našli s klikom na povezavo  C&A katalog, prav tako ne spreglejte še vedno aktualnih katalogov C&A katalog Pomlad 2015 in C&A katalog today’s look Pomlad 2015, vse kataloge trgovcev z oblačili si lahko pogledate v rubriki Oblačila.

C&A katalog Otroci pomlad 2015 velja od 19. 03. 2015 do razprodaje zalog.