C&A katalog

C&A katalog

 

C&A katalog

C&A katalog Otvoritev Maribor velja od 19. 11. 2015 do razprodaje zalog.

Novi C&A katalog – velika otvoritvena ponudba ob otvoritvi nove poslovalnice v Mariboru, ki bo 19. 11. 2015, ob tej priložnosti pa Vam C&A podarja – 25 % popusta na vse v času od 19. 11. do 21. 11. 2015. Novi C&A katalog Otvoritev Maribor velja od 19. 11. 2015 do razprodaje zalog.

Obiščite otvoritev nove poslovalnice C&A v Mariboru in ne spreglejte odličnih otvoritvenih cen na številne izbrane kose oblačil. Tako kot v vseh poslovalnicah C&A Vas tudi v Mariboru čaka pestra ponudba oblačil za ženske, moške in otroke. Pri C&A se trudijo, da pri proizvodnji oblačil že danes mislijo na jutri s tem, da se bo Vaš otrok dobro počutil. C&A kolekcija oblačil nudi veliko izbiro artiklov, ki so bili proizvedeni na trajnostni način, s boljšo izbiro materialov in v skladu z visokimi standardi kvalitete.

Izkoristite vse akcijske ponudbe, ki Vas čakajo v novo odprti trgovini C&A v Mariboru in uživajte v njihovih kakovostnih oblačilih.

Za vse kataloge trgovine C&A kliknite na povezavo C&A katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za Vas zbiramo v rubriki Oblačila. Hkrati Vas vabimo, da za celotno akcijsko ponudbo prelistate aktualni  C&A katalog Praznovanje.

C&A katalog Otvoritev Maribor velja od 19. 11. 2015 do razprodaje zalog.