C&A katalog

C&A katalog

 

C&A katalog Poletna moda 2015

C&A katalog velja za sezono poletje 2015 do razprodaje zalog.

Novi C&A katalog  –  spoznajte odlično poletno modo iz priljubljene trgovine za celotno družino in vstopite v dolgo vročo poletje v stilu. C&A katalog Poletna moda velja za sezono poletje 2015 do razprodaje zalog.

C&A katalog Vam tokrat prinaša odlično ponudbo kakovostnih, modnih in cenovno ugodnih modnih oblačil za njo, njega in za otroke: ženke poletne majice, obleke, krila, kratke hlače – preverite poletni look in najdite svojega. V ponudbi za ženske boste našli ponudbo tunik, hlač, oblek, bluzic in modnih dodatkov kot so klobuki, letos izjemno priljubljene torbice z resicami in čevlji v raznolikih barvah izmed katerih sta v ospredju peščena in bež barva.

C&A katalog –  poletje je tu in, če še vedno ugibate kakšen model kopalk boste letos nosile na plaži prelistajte aktualno ponudbo v kateri Vas čaka C&A kolekcija kopalk za poletje 2015, ki je preplavljena z odlično mešanico živahnih potiskov in laskavih krojev za ohranjanje vseh oblik in velikosti za eleganten videz ob vodi. C&A kolekcija kopalk je oblikovana za mix & match in s tem za ustvarjanje svojega videza. Tako enostavno je najti odlično ujemanje za sproščanje ob bazenu ali za pljuskanje v morju, z bikinkami, enodelnimi kopalkami in zračnimi pregrinjali  je popolna kombinacija za počitnice.

Izkoristite poletno vzdušje in ustvarjajte svoj mix & match s pomočjo C&A kataloga, ki Vas vabi z barvitimi potiski za zabavne poletne dni. Potiski citrusa in sočnega ananasa so naravnost ustvarjeni za poležavanje ob bazenu, medtem ko so mladostno cvetlični in najlepši odtenki idealni za objem ženstvenosti. Izbirajte med trikotnimi bikinkami, ki se zavežejo za vratom, ali zavitim bando bikini topom s snemljivimi naramnicami in jih sparčkajte s spodnjim delom, ki so zvezani ob strani; kakorkoli, kombiniraj in najdi pravi slog za uživanje sezone počitnic.

Novi C&A katalog –odlična poletna priložnost za nakup oblačil za ženske, moške in otroke – prelistajte ga in za sebe in svoje najdražje izberite le najboljše.

Vse kataloge iz trgovine C&A spremljajte še naprej na povezavi  C&A katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.

C&A katalog Poletna moda velja do razprodaje zalog.