C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog today’s look Pomlad 2015

C&A katalog velja do razprodaje zalog.

Novi C&A katalog today’s look–  aktualna pomladanska kolekcija s ponudbo modnih, kakovostnih in cenovno ugodnih oblačil iz trgovine C&A.

Že prejšnji teden smo Vam predstavili novi C&A katalog Pomlad 2015, sedaj pa je tu tudi celotna ponudba, ki jo boste lahko sedaj kupili v trgovinah C&A.  Izgledajte dobro ob prvih sončnih žarkih, prelistajte novi C&A katalog in se pokažite v najboljši luči. C&A katalog velja do razprodaje zalog, v njem pa boste našli posamezne modne videze, ki bodo na police trgovine C&A prišli na datum, ki si ga lahko pogledate pod sliko določenega videza.

Novi C&A katalog Vam tokrat predstavlja Mix & Match – modni videz dneva za vse, ki želite spomladi izgledati sveže in naravno, prav takšno, kot je tudi vreme. Bodite pripravljene na vse ter skombinirajte svoj sončni izgled. Pomlad pa je tudi tisti čas, ko na plano ”privlečemo” kolesa in se odpravimo na pot s prevoznim sredstvom, ki ga preprosto obožujemo. Da boste v trendu tudi med kolesarjenjem Vam v trgovinah C&A predstavljajo kolekcijo oblačil, ki se imenitno podajo za na kolo in Vam bo v njih brez dvoma udobno.

Pisane pomladne barve in raznoliki vzorci med katerimi izstopajo rožice je modno vodilo letošnje pomladi iz trgovine C&A. Od 19. 03. 2015 boste lahko v trgovinah C&A kupili lahkotne pomladno – poletne oblekice v raznolikih pisanih barvah, vse to pa boste lahko dopolnili s katero izmed modnih torbic, ki Vam jih predstavlja tudi novi C&A katalog. Prav tako Vas v ponudbi C&A trgovine čaka ponudba majic, ki bodo na voljo v več različnih barvah in vzorcih, da se boste počutile udobno pa ne spreglejte ponudbe oblačil za nekoliko močnejše postave.

Novi C&A katalog today’s look Pomlad 2015 –  kar 38 strani zares pestre ponudbe zanjo in za njega.

Prelistajte novi C&A katalog today’s look Pomlad 2015, vse kataloge iz trgovine C&A boste našli s klikom na povezavo C&A katalog, kataloge trgovcev z ponudbo modnih oblačil za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.