C&A katalog

C&A katalog

C&A katalog Zima 2014

C&A katalog velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi C&A katalog in pozdravite čarobno zimo, ki je že tik pred vrati. Vreme se že počasi spreminja, dnevi postajajo krajši, v zraku je že čutiti prve jesenske vonjave. Kmalu bo prišla zima.

Ker lahko s prijatelji še vedno uživamo na prostem, preverite ponudbe, ki jih je za Vas pripravil novi C&A katalog. Jesen je najboljši čas za dolge sprehode v toplih legicah, za peko Marschmallow penic, za zbiranje lesa za ogrevanje in, da se enostavno izgubimo v dobri knjigi. Jesen je čas za najbližje prijatelje, ta tople puloverje in za prijetno druženje ob taborniškem ognju. Je čas, da skupaj uživamo v vsem dobrem kar nas povezuje.

Sedaj je čas, da pozdravimo čarobno zimo, in pozdravljajo jo tudi s predstavitvijo toplih oblačil v trgovinah C&A. C&A katalog vsebuje ponudbo toplih oblačil za celotno družino; ženska jakna 29 €, pulover 9 €, krilo 15 €, ženska topla obleka 19 €, kapa 7 €, parka 49 €, moška jakna s kapuco 39 €, moška majica dolg rokav 5 €, flanelasta srajca 15 €, jeans moške hlače 19 €, moški usnjen pas 15 €, moške bombažne hlače 19 €, moški pulover 19 €.

C&A katalog Zima 2014 – več kot odlična priložnost za nakup toplih zimskih oblačil: pulover za deklice 12 €, jakna s kapuco 29 €, kapa 6 €, fantovska jakna s kapuco 29 €, pulover 15 €, bombažne termo hlače 15 €, jakna 3 v 1 s snemljivo flis podlogo 25 €, jeans podložene hlače 12 €, bombažna jakna za deklice 25 €, jeans hlače 12 €, pulover 9 €, jakna 3 v 1 za 25 €, bombažen pulover 12 €, jeans podložene hlače 12 €, dekliški pulover 9 €, dekliška bombažna jakna 25 €, jeans dekliške hlače 12 €.

Vabimo Vas, da prelistate novi C&A katalog Zima 2014, vse kataloge iz trgovine C&A boste našli na povezavi C&A katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev z oblačili najdete v rubriki Oblačila.