Debitel katalog

Debitel katalog

Debitel Jesenski katalog naročniških paketov

Debitel Jesenski katalog naročniških paketov velja do razprodaje zalog.

Pred vami je Debitel Jesenski katalog naročniških paketov, ki velja do razprodaje zalog. V njem boste našli pestro izbiro naročniških paketov, med katerimi bo prav gotovo našel pravega zase vsak med vami.

Debitel Jesenski katalog nudi za vsakogar nekaj v ponudbi Jaz+15 let Debitel. Tokrat je novo v ponudbi jubilejni naročniški paket Nonstop D, ki vsebuje neomejeno minut in sporočil z mesečno zakupnino 24, 99 €. Da bo vse tako preprosto, kot je bilo včasih, so pred vami naročniški paketi D100, D200, D400 in D700. To so apketi, ki jih pri Debitelu še posebej priporočajo, saj prinašajo enako količino zakupljenih minut, SMS in prenosa podatkov po odlični ceni brez dodatnih stroškov. Zakupite le tisto, kar potrebujete in si sestavite naročniški paket po svoji meri, MOJ D je paket, ki je sestavljen po lastni želji.

V novem Debitel Jesenskem katalogu ne spreglejte edinstvenega paketa za dva. Pri tem paketu plačata le eno zakupnino za dve telefonski številki. Paket se še posebej priporočatistim, ki se z eno osebo pogovarjajo veliko več, kot se pogovarjajo z drugimi. Med seboj govorita seveda brezplačno!

Naš D je za vse, ki hitijo novim dogodivščinam naproti- več nas je, bolje je! To je paket brez naročnine, z enotno ceno klicev v vsa slovenska omrežja in zagotavljajo brezplačne medsebojne klice. Super D je prvi in edini paket za do 5 uporabnikov, kar pomeni 1 sam račun za kar 5 številk. To je paket, ki je še posebej priročen za družine in manjše skupine. Debitel Jesenski katalog pa vsebuje tudi SENIOR D, naročniški paket za vse seniorje, ki so vedno za akcijo. Za 5 € na mesec lahko kar 1 uro kličete v vsa slovenska omrežja. MINI D je paket, v katerem uživate brez skrbi, saj plačate le toliko, kot ste porabili. Je brez naročnine, z enotno ceno klicev in za tiste, ki kličejo zelo malo.  V tokratnem Debitel Jesenskem katalogu ne spreglejte ponudbe mobilnega interneta DataDostop, s katerim lahko do interneta dostopate kjerkoli in kadarkoli, neomejeno, brez dodatnih stroškov. Če želite vsedeti, kje se vaš avto nahaja 24 ur na dan, je pravi paket za vas Debitel AvtonaDzor.Predstavljajo pa vam še debi kartico-sistem predplačniškega telefoniranja.

Prelistajte aktualen Debitel jesenski katalog, ne spreglejte pretekle ponudbe: http://vsikatalogi.si/debitel

Ponudbo drugih si oglejte na: http://vsikatalogi.si/