Debitel katalog

Debitel katalog

Debitel katalog Januar 2014

Debitel katalog velja od 10.01.2014 do razprodaje zalog.

Debitel katalog Januar 2014-naročniški paketi, za vsakogar nekaj.

Debitel katalog Januar 2014 vsebuje naslednjo ponudbo; naročniški paket NonstopD 2GB tudi za pravne osebe, z mesečno zakupnino že od 27, 99 €. Obogateni paketi D, po cenah, ki osrečujejo. Paket D že od 11, 90 €, D100 za 11, 90 €, D200 za 15, 90 €, D400 za 18, 90 €. Bonus, brezplačno Vam dodajo minute, SMS in MB za 2 leti.

Zakupite le, kar potrebujete, sestavite si svoj naročniški paket, povsem po svoji meri. Prelistajte aktualni Debitel katalog in izberite med naslednjimi ponudbami; naročniški paket MojD, že od 8 € naprej, Edinstven paket za dva-1 za 2. Plačate eno zakupnino za dve telefonski številki. Minute, SMS in MB porabljata skupaj! Naročniški paket NAJIND je namenjen vsem, ki se z eno osebo pogovarjajo veliko več, kot z drugo, med seboj govorita brezplačno, cena za prenos podatkov že od 8 € naprej. Novim dogodivščinam naproti, več nas je, lepše je-naročniški paket NAŠD je izjemno prilagodljiv, namenjen je družinam in vsem skupinam, ki se hočejo med seboj brezplačno pogovarjati.

Prelistajte novi Debitel katalog, morda pa v njem najdete pravi paket zase; naročniški paket SuperD, prvi in edini paket, za do 5 uporabnikov-ne skrbite, minut, sporočil SMS in MB je dovolj za vse! Vedno za akcijo, naročniški paket SeniorD, naročniški paket MiniD-uživajte brez skrbi in plačajte toliko, kot porabite. Dostopajte do interneta kjerkoli in kadarkoli, neomejeno, brez dodatnih stroškov, tudi nad vključeno količino – mobilni internet paket DataDostop. Ali veste, je je Vaš avto? Imejtenadzor nad svojim vozilom v svojih rokah, z Debitel AvtonaDzor. Če želite Debitelov sistem predplačniškega telefoniranja, je prava za Vas Debikartica, ki je brez mesečne naročnine, enostavnain zagotavlja anonimnost.

Prelistajte novi Debitel katalog, za celotno ponudbo katalogov od podjetja Debitel kliknite Debitel katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, to preverite v naši rubriki Tehnika.