Debitel katalog

Debitel katalog

Debitel katalog Jesenska ponudba 2013

Debitel katalog Jesenska ponudba velja do razprodaje zalog

Izšel je nov Debitel katalog Jesenska ponudba 2013. V njem boste našli najpopularnejše naročniške pakete in brez dvoma boste našli kakšnega, ki vam bo ustrezal. Ker je nov letni čas, vam nov Debitel katalog predstavlja novo ponudbo Jaz+15 let Debitel. Nov Debitel katalog vam tudi tokrat predstavlja veliko izbiro mobilnih telefonov, vse od tistih najbolj naprednih pa tja do najbolj enostavnih za uporabo. Debitelu izkazuje zaupanje na tisoče zadovoljnih uporabnikov, le zakaj mu ne bi tudi vi?

Nov Debitel katalog Jesen 2013 vam predstavlja novost v svoji ponudbi- jubilejni naročniški paket NonstopD, v katerem boste deležni neomejeno število minut in sporoči, 500MB prenosa zanesljivo omrežje, pri katerem ne boste čutili strahu pred neljubimi prekinitvami. Lahko boste izbirali med paketi: OsnovniD, DvojniD in TrojniD, ki vključuje internet, TV in telefon za le 35 €/mesec. V novem Debitel katalogu lahko kupite LCD televizor Samsung z diagonalo 116 cm, za 46 € x 12, prenosni računalnik Dell Inspirion 3521 za 46 € x 12 in ultra tanki prenosnik Samsung N900X3D-A03HR  za 85 € x 12. V tokratnem Debitel katalogu vam še posebej priporočajo naročniške pakete D100, D200, D400, D700, pri čemer vas bo paket D100 stal le 11, 90 €. Za vse, ki vedo kaj hočejo pa vam predstavljajo paket MojD, to je paket, ki ga sestavite popolnoma po svoji meri, brez naročnine. Za vse aktivne upokojence je tu paket SeniorD, s katerim kličete za 5 € eno uro v vsa slovenska omrežja. Za mlade nadobudneže je tu paket MiniD, brez naročnine, z enotno ceno klicev, cenejšimi klici, sms in mms-i. NajinD je ena zakupnina za dve številki, SuperD pa prvi in edini naročniški paket za do 5 uporabnikov. V novem Debitel katalogu vam ponujajo tudi mobilni internetni dostop, kjerkoli, kadarkoli, brez dodatnih stroškov. Z avtonaDzor lahko spremljate gibanje svojega avtomobila, do novega telefona pa lahko dostopate ugodneje, saj vas pričakuje pestra izbira mobilnih telefonov in naprav. Če želite mobilni telefon brez vezave, je dovolj, da stopite v najbližji Debitel center, ter si kupite Debitel kartico za več pogovorov in manj denarja.

Nov  Debitel katalog Jesenska ponudba velja do razprodaje zalog. Pestro ponudbo Debitela in ostalih trgovcev si oglejte na: http://vsikatalogi.si/tehnika .