Debitel katalog

Debitel katalog

 

Debitel katalog paketov oktober 2014

Debitel katalog velja od 01. 10. 2014 do razprodaje zalog.

Novi Debitel katalog paketov oktober 2014 – za vsakogar nekaj. Lepo je imeti izbiro, zato prelistajte novi Debitel katalog paketov – paketi NonstopD že od 14, 90 € mesečno. Naročniški paketi NonstopD – izbirate lahko med štirimi različnimi kombinacijami neomejenih minut in sporočil s kar do 8GB prenosa podatkov. Obogateni paketi D po cenah, ki osrečujejo – naročniški paket D100, D200, D400 Vam prinašajo enako količino zakupljenih minut, sporočil SMS in prenosa podatkov po odlični ceni in brez dodatnih stroškov.

Debitel katalog paketov oktober 2014 – zakupljene enote porabljajte po svoje; naročniški paket EnotniD 200 – mesečna zakupnina 8, 90 €. Edinstven paket za dva – NajinD je namenjen vsem, ki se z eno osebo pogovarjate več kot z drugimi. Skupaj porabljata zakupljene količine minut pogovorov, sporočil SMS in količino prenosa podatkov. Med seboj govorita tudi brezplačno.

Ne skrbite, minut, sporočil SMS in MB je dovolj za vse – prelistajte novi Debitel katalog in preverite naročniški paket SuperD, ki je prvi in edini paket za do 5 uporabnikov. Mi smo vedno za akcijo – naročniški paket SeniorD, ki je namenjen aktivnim upokojencem in seniorjem, kjer si sami določate in zakupite le tisto, kar zares uporabljate – pogovore, sporočila SMS in prenos podatkov. Sestavite si paket po svoje! Naročniški paket MiniD brez naročnine, enotna cena klicev v vsa slovenska omrežja, minimalna mesečna poraba je samo 3 €.

Debitel katalog paketov oktober 2014: dostopajte do interneta kjerkoli in kadarkoli – mobilni internet paket DataDostop. Imejte nadzor nad vozilom vedno v svojih rokah – avtonaDzor – vse to si lahko ogledate s klikom na Debitel katalog.

Prelistajte novi Debitel katalog paketov oktober 2014, vse kataloge Debitel boste našli na povezavi Debitel katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev iz sveta tehnike si lahko pogledate v rubriki Tehnika.