Debitel katalog

Debitel katalog

 

Debitel katalog

Debitel katalog Poslovna brošura velja od 01. 01. 2015 do razprodaje zalog.

Novi Debitel katalog Poslovna brošura – neskončno razlogov za zadovoljstvo, prelistajte in preverite vse ugodnosti iz mobilnega operaterja Debitel, ki so namenjene poslovnim uporabnikom.

Debitel katalog velja od 01. 01. 2015, v njem pa boste našli vse prednosti zakaj se odločiti za mobilnega ponudnika Debitel: osebno svetovanje, najboljše za Vas in za Vaše podjetje, saj je poslovni odnos uspešen samo, če temelji na medsebojnem zaupanju, pogovoru in iskrenosti. Ker želijo v Debitelu z Vami sodelovati dolgoročno in upravičiti zaupanje, se nenehno trudijo, da prepoznajo spreminjajoče potrebe ter razvijajo storitve, ki Vam to delo olajšajo.

Prelistajte novi Debitel katalog Poslovna brošura, ki vsebuje vse za Vašo rast in za rast Vašega podjetja – Debitel je najsodobnejše omrežje v Sloveniji, omogočajo Vam ločen račun, gostovanje, Debinet Pro – brezplačno storitev, storitev BlackBerry, storitev, s katero boste s pisarno povezani kjerkoli in kadarkoli, AvtomaD in nakup mobilnih telefonov na obroke.

Novi Debitel katalog Vam predstavlja storitev AvtomaD – podatkovni paket, ki je namenjen povezovanju naprav in aplikacij, AvtonaDzor – popolni nadzor nad vozili, pakete NonstopD, pakete D100, D200 in D400, paket EnotniD 200, paket NajinD, širokopasovne pakete OsnovniD, DvojniD in TrojniD, s paketom DataDostop do mobilnega interneta neomejeno – vedno posebno, vedno osebno.

Prelistajte novi Debitel katalog Poslovna brošura januar 2015, vse kataloge iz Debitel mobilnega operaterja spremljajte še naprej na povezavi Debitel katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami tehnike spremljajte še naprej v rubriki Tehnika.