Deichmann katalog

 

Deichmann katalog

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog tokrat prinaša nove pomladno – poletne modne trende za vse, ki obožujete čevlje. Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Deichmann katalog in uživajte v novem izboru kakovostnih lahkotnih čevljev, ki Vas bodo spremljali tako v spremenljivi pomladi, kakor v vročem poletju. Ker je ekstra lahkotno v trendu so tokrat za Vas na ogled postavili udobne modne espadrile in sandalete za že od 14, 90 € naprej, lahkotni platneni čevlji Venice Vas sedaj čakajo že za 14, 90 €, udoben moden nahrbtnik za 19, 90 €, ker pa je to sezono zelo ”in” potisk cvetlic, Vas tudi Deichmann razvaja s ponudbo udobnih lahkotnih čevljev s cvetličnim potiskom v kombinaciji s čipko na vezalke za samo 19, 90 €.

Novi Deichmann katalog; Graceland čevlji z vzorcem črt z ali brez vezalk že za 19, 90 €, čevlji blagovne znamke Fila v cvetličnem potisku samo 24, 90 €, Fila čevlji v različnih barvah za samo 24, 90 €, udobne športne copate, ki so pravi užitek za stopala boste lahko kupili že za 27, 90 €, v ponudbi za otroke pa Vas čakajo udobni platneni čevlji z zapiranjem na ježka ali z vmesno elastiko za samo 9, 95 €.

Vabimo Vas, da vse kataloge trgovine Deichmann spremljate še naprej skupaj z nami na povezavi Deichmann katalog, kataloge trgovcev s ponudbami obutve za Vas zbiramo v rubriki Obutev.

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.