Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Graceland jesen 2013

Deichmann katalog Graceland jesen 2013 velja do razprodaje zalog.

Prišel je nov Deichmann katalog Graceland jesen 2013, ki velja do razprodaje zalog. V njem boste našli številne privlačne akcije in ponudbo, ki je ne gre zamuditi.

Preveč je premalo, je slogan tistih, ki na svojem obuvalu ne morejo brez zakovic. Tako je v novem Deichman katalogu Graceland jesen 2013 na voljo kar nekaj čevljev v tem stilu. Ženski gležarji v velikosti 36 do 41 vas bodo stali 34, 90 €. Pridružite se rokerjem ali motoristom in bodite v stilu. Nov Deichmann katalog  Graceland nudi široko obute za mrzle dni, saj si brez škornjev, polškornjev in gležnarjev v tem letnem času ne moremo predstavljati. Zgornji del teh škornjev krasij kamenčki zakovice, enako so dovršene pete in kapice salonarjev. Vsem, ki vam je blizu vojaški navdih lahko izberete vojaški navdih za vojaški videz v kar štirih nevsiljivih zemeljskih tonih in v olivni barvi. Izbirate lahko med nizkimi mokasini, visokimi športnimi copati in polškorji, ki jih prav tako krasijo zakovice. Torbico v vojaškem videzu lahko kupite po ceni 16, 90 €, pas za 7, 95 € in čevlje v velikosti 36-41 za 29, 90 €.

Ker sta črna in temna barva z veliko črnine, lahko v novem Deichmann katalogu Graceland jesen 2013 pogledate kolekcijo jesen/zima in izberete katerega izmed modelov, ki jih praktično morate imeti. Kadarkoli si zaželite, lahko izberete glamur salonarje z vrtoglavo peto vitkih oblik, s platformo in prefinjenim visokim sprednjim delom za samozavestne in elegantne korake. Graceland salonarji modre barve dobite za 29, 90 €, za popoln videz pa si lahko izberete torbico v isti barvi za 24, 90 €. V novem Deichmann katalogu Graceland jesen 2013, si lahko do sredine septembra privoščite salonarje v različnih barvah za 19, 90 €, torbica pa 9, 95 €.

Prelistajte nov Deichmann katalog Graceland jesen 2013, ki velja do razprodaje zalog in izberite nekaj zase. Ponudbo preteklih katalogov si oglejte na: http://vsikatalogi.si/deichmann-katalog . Ponudbo drugih si oglejte na: http://vsikatalogi.si/obutev .