Deichmann katalog

Deichmann katalog jesenska kolekcija 2013

Deichmann katalog jesenska kolekcija 2013 velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Deichmann katalog jesenska kolekcija 2013. Deichmann, ki je v Evropi strokovnjak za obutev že več kot 100 let, vam v novem katalogu ponuja veliko zanimivih, novih in privlačnih izdelkov po akcijskih cenah. Novi Trendseterji blagovne znamke FILA, ki jih lahko kupite v barvah za punčke in za fantke, v velikosti 25-30, vas bodo stali le 22, 90 €.

Novi Deichmann katalog jesenska kolekcija 2013 pa vam med drugim ponuja pravo veselje za vaše najmlajše nadobudneže. Čevlji Elefanten iz Sezamove ulice ne bodo pustili ravnodušnega nikogar. Bert in prijatelji se bodo z vašimi malčki podali na najbolj nore pustolovščine. Copatki Elefanten bodo tako vaši že za 16, 90 €, dekliški čevlji pa za 39, 90 €. Čevlje Elefanten odlikuje kar nekaj dobrih lastnosti, ki so zelo pomembne za razvoj vašega malčka, saj so narejeni iz najboljšega usnja, imajo naravno podlago za stopala, kar omogoča gibljivost in prilagodljivost otroški nogi. Imajo WMS standard za idealno prilagajanje. Novi Deichmann katalog jesenska kolekcija 2013 pa nudi veliko izbiro svetovno priznanih blagovnih znamk. Športni čevlji Adidas in Nike, v velikosti od22-27, vas stanejo 22, 90 €, čevlje Puma, istih velikosti pa 29, 90 €.

Da pa bo še bolj zanimivo za vas in predvsem vaše najmlajše vam novi Deichmann katalog jesenska kolekcija 2013 nudi še možnost izbire številnih čevljev in copat, privlačnih likov iz risank, kot so Monster High, Hello Kitty, Spider-Man, Star Wars in ars. Da bo vaš malček popolnoma opremljen pa imate možnost za nakup kape s ščitom za 3, 95 € in nogavic Cars za 4, 95 €. Da bo prihranek še večji pa je tu še »Naša cena«, v kateri boste lahko kupili zares ugodno vsak model po 9, 95 €, spet druge modelepo 12, 90 € in nekatere modele po 14, 90 € ter 19, 90 €. V novem Deichmann katalogu pa lahko pogledate še Most Wanted, čevlje priznanih blagovnih znamk, med drugim boste za čevlje Nike, namesto 108 €, odšteli le 69, 90 €. In za konec, stopite v najbližjo Deichmann trgovino, živite svoj stil in izberite čevlje Selene Gomez.

Novi Deichmann katalog jesen 2013 velja do razprodaje zalog.

Vse Deichmann kataloge najdete na: http://vsikatalogi.si/deichmann .