Deichmann katalog

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

 

Prelistajte novi Deichmann katalog, ki tokrat vsebuje odlične predloge za nakup ženske, moške in otroške obutve.

V novem Deichmann katalogu najdete številne modele poletne obutve, ker se stil začne pri čevljih – privlačni modeli ženskih sandalov različnih barv in različnih oblik z nizko peto modelov Graceland, vsak model že za 19, 90 €.

Trajno nizka cena modelov Graceland skozi celo leto je tisto, kar Vam zagotavljajo samo v trgovinah Deichmann. Poletja ni brez njih; modeli XXS že od 14, 90 € za vsak model – bleščice, neti, zakovice in razni drugi bolj ali manj bleščeči dodatki na modni poletni obutvi ki jo kot najavo dolgega in vročega poletja ponujajo trgovine z obutvijo Deichmann. Ni poletja brez njih – modni sandali tudi v velikostih XXS in XXL, ki so na voljo v izbranih prodajalnah. Odlična ponudba poletne obutve za njo – modne japonke pisanih barv v kombinaciji z rjavo, kožno barvo, z detajli kot so rožice, našiti križci itd – cene že od 9, 95 €.

Preverite najboljše ponudbe obutve iz trgovine Deichmann, prelistajte novi Deichmann katalog in izberite lahkotno, modno obutev po ugodnih cenah, za celotno družino. Björndal obutev, prefinjena poletna ženska obutev, ki jih odlikuje kakovostna notranjost iz usnja, cene za natikače že od 12, 90 €, cena za udobne sandale vsak model za 19, 90 €.

Poletna moška obutev v trgovinah Deichmann, ponudba, ki jo vsebuje novi Deichmann katalog – sandali vsak model 16, 90 €, natikači, ki jih odlikuje notranjost iz usnja vsak model 19, 90 €, sandali zgornji del in notranjost iz usnja 29, 90 €, natikači in japonke Bluefin 9, 95 €, Fila 14, 90 €, Venice 19, 90 €.

Deichmann katalog, ponudba za otroke: Sahara udobni sandali 6, 95 €, natikači od 6, 95 €, sandali vsak model 9, 95 €, modna ženska obutev Sahara vsak model 7, 95 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog, za celoten pregled katalogov trgovine z udobno in modno obutvijo Deichmann kliknite Deichmann katalog, če pa Vas zanima kaj nudijo drugi trgovci, boste to našli v rubriki Oblačila.