Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Modni trendi po jubilejnih cenah

Deichmann katalog Modni trendi po jubilejnih cenah velja do razprodaje zalog.

Pred vami je novi Deichmann katalog Modni trendi po jubilejnih cenah, ki velja do razprodaje zalog. Tokratni Deichmann katalog vam prinaša številne akcijske ponudbe in priložnosti za ugoden nakup.

Tudi tokrat v Deichmannu modni trendi po ugodnih cenah, saj je Deichmann vaš strokovnjak za obutev v Evropi že 100 let. Prav iz tega razloga je za vas pripravil ponudbo 100 let jubilejna cena. Vsak model ženskih gležnarjev Graceland na prvi strani kataloga od številke 36 do 41, lahko kupite za 29, 90 €. V novem Deichmann katalogu ne spreglejte jubilejnega glamurja in jubilejnih cen. Zakovice, kamenčki, kovinski sijaj, ves ta lesk je lahko pri vas doma. Kot se za tako veliko obletnico spodobi, je aktualen jesenski videz resnično glamurozen. Omenjenemu trendu se ne morejo izogniti niti čevlji z visoko peto, niti gležnarji in ne športni čevlji. Jubilejne cene salonarjev, gležnarjev in športnih čevljev po jubilejni ceni najdete v razponu od 16, 90 € do 29, 90 €. Nov Deichmann katalog vam v zahvalo za zvestobo nudi najbolj kakovostno obutev Medicus, ki izpolnjuje najvišje zahteve po kakovosti in udobju. Ob jubileju so na voljo kakovostni modeli po ekskluzivni, jubilejni ceni 39, 90 €. Da hoja postane strast, poskrbi Gallus obutev, vsi njihovi predstavljeni modeli so narejeni iz finega usnja in jih dobite po jubilejni ceni 39, 90 €. AM Shoe Company modele dobite po jubilejnih cenah od 34, 90 € do 49, 90 €. Čevlje Memphis One si lahko privoščite po jubilejni ceni 16, 90 €, Venice od 29, 90 € do 39, 90 €, modne trende zapraznovanje pa si lahko kupite po ceni 24, 90 €. V tokratnem Deichmann katalogu ne spreglejte jubilejne ponudbe obutve znamke Elefanten, obutve namenjene za otroke, izdelane iz najboljšega usnja, naravne podlage, ki zagotavlja popolno gibljivost in idealno prilagajanje. Dobite jih po jubilejni ceni 34, 90 €. Poskrbeli pa so tudi za ljubitelje znamk Adidas in Nike, njihove modele dobite za 59, 90 €, čevlje blagovne znamke FILA pa po jubilejni ceni 39, 90 €.

Novi Deichmann katalog ponuja ugoden nakup obutve, ne spreglejte njihovih preteklih katalogov: http://vsikatalogi.si/deichmann , kaj ponujajo drugi preverite na: http://vsikatalogi.si/obutev .