Deichmann katalog pomlad

Deichmann katalog pomlad

Deichmann katalog Napoved kolekcije za pomlad 2015

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog Napoved kolekcije za pomlad 2015- kratek pregled vstopa v novo, pomladno ponudbo obutve za ženske, moške in za otroke v trgovinah Deichmann. Prelistajte novi Deichmann katalog, ki Vam predstavlja ponudbo številnih blagovnih znamk kot so Graceland, v ponudbi iz naslovnice si tako lahko pogledate modne čevlje na vezalke v modnih modrih in zelenih kombinacijah za že od 19, 90 € naprej.

Preverite najnovejšo ponudbo, ki jo vsebuje novi Deichmann katalog, v njem boste našli nove modne trende in modele po že tradicionalno ugodnih Deichmann cenah. Deichmann katalog Vam tudi v najavi nove, pomladne kolekcije obutve 2015 predstavlja ponudbo svetovno poznanih blagovnih znam kot so Adidas, Asics, Fila, Kappa, Puma, Reebok ter otroških blagovnih kolekcij kot so Elefanten, Barbie, Cars, Filly, Hello Kitty, Minnie Mouse, Disney, ne spreglejte pa tudi drugih modnih znamk casual, elegantne in poslovne linije obutve.

Deichmann katalog –  5 TH Avenue ženski gležnjarji v modri ali tradicionalni črni barvi za 59, 90 €, moški elegantni čevlji znamke Venice 29, 90 €, moški poslovno –  elegantni čevlji znamke Borelli že za 49, 90 €, otroški čevlji znamke Elefanten boste lahko v privlačnih pomladnih barvah kupili že za 29, 90 €, ženski športni čevlji Vty pa si lahko v Deichmann –  u sedaj privoščite že za 19, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog in preverite kaj Vas čaka v prihajajoči sezoni pomlad 2015. Vse kataloge trgovine Deichmann spremljajte še naprej na povezavi Deichmann katalog, kataloge trgovcev z ponudbo obutve pa boste našli v rubriki Obutev.