Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog Otroci jesen 2015

Deichmann katalog Otroci velja za sezono jesen 2015 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Deichmann katalog –  nova jesenska, akcijska ponudba za otroke, ki Vam v aktualni akcijski ponudbi med drugim prinaša: Star Wars fantovske športne čevlje na vezalke ali na ježka za že od 19, 90 € naprej, Star Wars sneakerji že za 24, 90 €. Deichmann katalog Otroci velja za sezono jesen 2015 do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog, nova odlična ponudba čevljev za vse priložnosti: modeli Tuertles – ninja želve že za od 19, 90 € –  morate jih imeti saj je v njih moč, Disney Frozen  – dekliška obutev že od 14, 90 €, dekliški nahrbtnik 9, 95 €, denarnica na voljo v roza ali v modri barvi 2, 95 €, obutev Mia and me že za 24, 90 €, Disney Violeta določeni modeli že od 24, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog – v ponudbi za najmaljše boste našli kakovostne in udobne čevlje za malčke Elefanten, kot nalašč za turobno jesensko vreme že za 34, 90 €. Čevlji s katerimi bodo Vaši najmlajši brez vsakršnega dvoma pripravljeni na vsako pustolovščino Vas čakajo že za 19, 90 €. Odlična ponudba ”brand” obutve Adidas, Fila, Nike že za 34, 90 €, lahkotni modeli obutve Vty že za 19, 90 €, za Vaše najmlajše pa boste lahko sedaj izbrali dvoranske športne čevlje že za 14, 90 €, prav tako pa boste v trgovinah Deichmann ta pravo obutev za sebe našli tudi najstniki – udobni športni čevlji so sedaj lahko Vaši že za 19 , 90 €.

Vse kataloge trgovine Deichmann spremljajte še naprej na povezavi Deichmann katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubrikah Obutev in Otroci.

Vse kar potrebujete za brezskrben vstop Vaših najmlajših v šolo boste našli v rubriki Šola 2015.