Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog Pomlad 2015

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog –  pomladna ponudba ženske  in moške obutve za sezono pomlad/poletje 2015; elegantni čevlji, ki jih poznate že iz Deichmann reklame v nežnih pastelnih barvah Graceland že od 19, 90 €, nizki ženski čevlji z vezalkami vsak model 19, 90 € – prelistajte novi Deichmann katalog in spoznajte aktualne ponudbe iz trgovine Deichmann. Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Bodite vedno v trendu, da boste uspeli pa preverite ponudbe, ki Vam jih v aktualni sezoni prinaša novi Deichmann katalog v katerem ne spreglejte gležnarje v sivih in pastelnih barvah za samo 24, 90 €, torbica v sivo – črni barvi, na voljo tudi v sivo – rjavi barvi boste lahko kupile za samo 16, 90 €, torbica v svetlo in temni rjavi pa je lahko Vaša za samo 12, 90 €. Novi Deichmann katalog prinaša odlične ponudbe modnih in cenovno dostopnih modelov športne in casual obutve, tu pa je tudi ponudba žensakih nizkih čevljev in elegantnih čevljev z visoko peto.

Iz Deichmann katalog –  a Vam tokrat priporočamo; torbica v beli barvi s sivimi detajli za 16, 90 €, ki jo lahko kombinirate z nizkimi pomladno – poletnimi modeli nizkih čevljev v letos izjemno priljubljenih pastelnih barvah za samo 19, 90 €. Da boste poudarile svoj slog lahko iz Deichmann ponudbe izberete nizke balerinke za 24, 90 €, modne salonarje za 29, 90 € ali mokasinke za 34, 90 €, prav tako boste našle udobne sandale za 24, 90 €. V ponudbi za moške Vam Deichmann tokrat nudi ponudbe nizkih udobnih čevljev za 34, 90 €, čevlje z vezalkami za 39, 90  €, obutev Venice za 29, 90 €, usnjene čevlje za 49, 90 €.

Vse kataloge iz trgovine Deichmann boste našli s klikom na povezavo Deichmann katalog, vse kataloge trgovcev z ponudbami modne obutve si lahko ogledate v rubriki Obutev.