Deichmann katalog Pomlad

Deichmann katalog Pomlad

Deichmann katalog Pomlad velja od 12.03. do 25.03.2018.

Novi Deichmann katalog – pomladna ponudba obutve – enkratna priložnost, a le za kratek čas; številni modeli udobnih čevljev na vezalke za samo 16, 90 €. Deichmann katalog velja od 12. 03. do 25. 03. 2018.

Prelistajte novi Deichmann katalog v katerem vas tudi tokrat čaka ugodna ponudba čevljev za celotno družino, na svoj račun pa boste predvsem prišli vsi ljubitelji čevljev in modni navdušenci: ženski čevlji s svilenimi vezalkami 24, 90 €, udobni modno športni čevlji za njo 22, 90 €. Pred nami je težko pričakovana sezona, ki prebuja igrive barvite kombinacije in riše lastne modne zapovedi. Okrasne zaponke na petah, romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, škornji in drugi modeli z ravnim podplatom ter pentljami – nova modna kolekcija obutve in modnih dodatkov znamke Deichmann za pomlad 2018 prinaša številne osvežujoče novosti.

Deichmann katalog vam tokrat med drugim prinaša številne modne novosti, vaš pogled bodo brez dvoma pritegnile nenavadne oblike podplatov, ki bodo s svojo edinstvenostjo navdihovale vsakdan. Sproščeni pomladi bomo piko na i dodali z zanimivimi vzorci čevljev, ki bodo v ulični modi narekovali nova pravila igre. Letos najbolj zapeljivi rdeči barvi se bo pridružila morska modra in klasična poletna bela, ki se bosta skupaj z nepogrešljivimi nežni pastelnimi toni prelivali v soju poletnih večerov. Ponudbo nove sezone bodo popestrili modni dodatki, ki segajo od okrasnih kamnov, biserov in bleščic na visokih petah ter lesketajočega kovinskega videza obutve do trakov, sponk in jermenov na poletnih sandalih z nizkimi podplati. V ponudbi za moške Venice čevlji na vezalke za 29, 90 €, Adidas čevlji 39, 90 e, Nike športni copati 49, 90 €. V ponudbi za najmlajše Adidas športni čevlji 24, 90 €, čevlji Frozen ali Casr pa samo 16, 90 €.

Vse aktualne kataloge trgovine Deichmann najdete na povezavi Deichmann katalog, vse kataloge trgovcev s čevlji za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Deichmann katalog velja od 12. 03. do 25. 03. 2018.