Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog

Deichmann katalog velja za april 2017 do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog – odlična pomladna ponudba obutve za celotno družino; sandali s polno peto na voljo od konca aprila za samo 34, 90 €. Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Deichmann katalog –  rock your look; čeprav se morda v tem hipu ne zdi, je pomlad prinesla nekoliko bolj razgaljeno obutev. Pomlad je čas za nekoliko več gole kože, kar se prav gotovo ne odraža le pri oblačilih, temveč tudi pri obutvi. Najbolj pogumni so to pomlad po ulicah že korakali v sandalih in letos zelo popularnih »mules« natikačih, goli gležnji pa niso prav nobeno presenečenje. V aktualni ponudbi; sandali s polno peto od 24, 90 € naprej, nizki sandali v različnih barvnih odtenkih s igrivimi modnimi detajli od 22, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog in uživajte v modni ponudbi te pomladi kjer boste lahko izbirali med ponudbami espadril – vsak model 16, 90 €. Ker poleti vse teče lahkotno boste našli pestro ponudbo športnih čevljev – vsak model za 19, 90 €. V ponudbi za moške najdete udobne čevlje za od 24, 90 € naprej, za otroke pa čevlji s priljubljenimi risanimi junaki za samo 16, 90 €.

Kataloge trgovine Deichmann spremljajte še naprej skupaj z nami na povezavi Deichmann katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov si lahko pogledate v rubriki Obutev.

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.